[]

Tuz buz etmeden ayrılmak

2 Yıllık bir ilişkim var. Şimdiye kadar bana hiçbir zararı olmayan çok iyi bir insan kendisi. Fakat ben eskisi gibi hissetmediğim için bu ilişkiyi bitirmeye karar verdim. Kendisine ima ettiğimde hemen kendini öldürmekten bahsediyor felaket şekilde ağlamaya başlıyor. Ama açık ve net bir şey hissetmiyorum artık. Ne yapabilirim bu konuda yahu nasıl ayrılacağım? Ona da zarar gelsin istemiyorum ama uzatmanın bir mantığı yok. Siz böyle bir ayrılık yaşadınız mı hiç? Nasıl oluyordu bu işler unutmuşum yıllar içinde...




 
selam, dürüst olun, ve süreci anlayışla yönetin. eninde sonunda alışır. sizi zorla tutacak değil ya...

dürüst olun derken eğer gönlünüz başkasına kaydıysa bunu kendisine söyleyin demek istiyorum bu arada.

bol şans.
  • whatyougetiswhatyoudid  (18.08.16 14:59:09) 
Ben genelde "ne halin varsa gör" mantığı ile hareket ettiğim için senin yerinde olsam şimdiye kadar çoktan alıp başımı gitmiştim. Bunlar içi boş tehditler gibi geldi bana, sen gitme diye kendini acındırıyor. Ayrılık sonrası yalandan ihtihara kalkışıp milleti başına toplayanlar genelde sevgilin gibi kişiler.

Bu karakterdeki birinden onu üzmeden ayrılmanın bir yolu yok. Üzülse de karşına alıp konuşup bitirmen gerekir. Şimdi sen o üzülmesin diye ona katlanıyorsun ya, o yarın öbür gün başka birini bulsun senin gözünün yaşına bakmadan kıçına tekmeyi basar eminim.
  • köstebek kurabiye  (18.08.16 15:30:59 ~ 16:39:46) 
"gönlünüz başkasına kaydıysa bunu kendisine söyleyin demek istiyorum bu arada" +1

çünkü bu detayı atlayınca karşı taraf için geri dönüşü olabilirmiş gibi ya da kurtarılabilirmiş gibi geliyor. biri yoksa da kurtarılamaz tabii ki bu durumda ama biri varsa o zaman işin ciddiyetini anlıyor karşı taraf. yoksa severek ayrılıyormuş gibi oluyor sadece monotonlaştığı için. hatta bence biri yoksa bile biri var deyin. karşı taraf olmuşluğum var oradan biliyorum.
  • çakıstes  (18.08.16 16:27:48) 
ayrılıklarda ne halin varsa gör mantığını sevmiyorum. sonuçta o kişi benim bir zamanlar sevdiğimdi, herşeyi oturup konuştuğum insandı. ayrılırken dahi belli bir seviyeyi tutturmak sağlıklı insanların yapacağı türden güzel bir şey. bu yüzden duyuru açmanızı takdir ettim.

ancak sevgiliniz konusunda ağır ithamlarım olabilir. ayrılacağım dendiğinde kendimi öldürürüm diyen bir insandan ne derece sağlıklı davranması beklenir bilemiyorum.

yaşlar kaç merak ettim.

ve @çakıstes e katılıyorum. bence biri var derseniz en azından elle tutulur somut bir sebeb vereceğiniz için kabullnemesi daha kolay olur diye düşünüyorum. ancak bunu aldatmış olarak değil de seni aldatmak istemediğim için fln diye konuşursanız. zira kendimi öldürürüm diyecek kadar şuursuzca biri sonra bunu da beni aldatmış olarak çarpıtabilir.
  • mobydick  (18.08.16 16:45:05 ~ 16:45:51) 
Yaşlar o 21, ben 25

Üzülmesini istemiyorum çünkü güzel zamanlar geçirdik birlikte. En sancısız olan biri var demek diyorsunuz ortak fikir olarak sanırım. Bunu deneyeceğim eğer bir iki güne hala davranışları aynı olursa.
  • alaimisema  (18.08.16 16:47:59 ~ 16:48:12) 
sevgilinin yeterince olgun olduğunu düşünmüyorum. yaşı da 21, beklediğim bir yaştı.

bir de ilk birlikteliğini seninle yaşadı ise bu ilişkinin sonuna kadar gideceğini düşünüyor olabilir. tabi ona nasıl bir izlenim verdiğin ve kızın hayata bakış açısı da önemli bu noktada.
  • mobydick  (18.08.16 16:56:11) 
3 yıl önce senin durumunda, karşı taraf bendim. Bıçak gibi kesti, birden. Çok geri dönmek istedim. Çok denedim ama o kararının arkasında duvar gibi durdu. Çok acı çektim ama zaman geçiyor. Şimdi bakıyorum da iyi ki bitmiş. Hayat her şeyiyle sürprizlere gebe.


  • Kresto  (18.08.16 17:42:18) 
  • neynep  (18.08.16 20:38:23) 
öyle birini (yani imasına dahi kendini öldürmekten bahseden birisi) tuzla buz etmeden ayrılamazsın.


  • dafaisss  (19.08.16 04:16:24) 
Aynısını vaktinde yaşadım. Acıdım yetime döndü koydu her yerime. Kendini öldürmekten bahseden insan kendini öldürmez kesinlikle acıma.


  • cleric  (23.08.16 11:42:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.