[]

Dedemin Ayakları çok üşüyor

Kendisi hem diyaliz hastası hem kalp hastası yaş 80. Bende hayatını kolaylaştıracak şeyler alıyorum ona şimdi sıra çorabımızda ayaklarım üşüyor oğul diyor termal çoraplar varmış falan. Böyle İşe yaradıgını bilgiğiniz bir çorap var mı?




 
cok gecmis olsun. gercek yunden, boyle kucukken ilk giydigimizde batan yun atletler vardi ya, o tarzda coraplar var, onlardan alabilirsiniz.


  • kassiopeia  (18.08.16 12:13:12) 
benim dedem de öyle. kendisi dindar biri diye mi bilmiyorum ama o dahil bütün köydekiler bunlardan giyiyor. ticiz.com

adı mes. içi yünlü dışı deri bi patik çeşidi.

edit: geçmiş olsun.
  • nıç  (18.08.16 12:18:10 ~ 12:18:26) 
Bimde a101de satilan termal coraplar var. Babam da ayaklarini usutuyormus kisin farkinda olmadan sonra ayaklari sisiyor kasiniyordu. Bu coraplardan aldim acayip rahat etti. Bir alternatif de sicak su torbasi.


  • curukturpkokusu  (18.08.16 12:26:31) 
mes, termal çorap, sıcak su torbası +1
kirpi ipinden çoraplar örüyor kadınlar. bir tane hediye gelmişti bana. yün çoraptan kat kat fazla sıcak tuttu.
bir ara çok soğuk bir yerde çalışıyorduk. yün çorapla bile parmaklarım uyuşuyordu. bir keresinde kirpi çorapla gittim, o oldu. ondan sonra hep kirpi ipinden çorap kullandım. bırak uyuşmayı sıcaklığı düşmedi bile. tavsiye ederim.
termal atlet kullandım, sonuç başarılı. termal çorap olduğunu bilmiyordum, bilsem alırdım valla çok soğuk bir binaydı. neyseki sonradan kirpi ipi imdadıma yetişti.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (18.08.16 12:43:40) 
Ufo'nun ayak ısıtıcısı var inceleyin isterseniz. Gerçi başka markalarında vardır sanırım ama ilk Ufo reklama çıkarmıştı.


  • poseidon1  (18.08.16 12:53:51) 
patik pek fayda etmiyor. Bahsettigim yer Karadeniz köyde yani. Sıcak su torbasıyla zor olur gerci kendisi pek hareket etmiyor.


  • myopati multi minicore  (18.08.16 12:54:47) 
benim de dedem aynı durumda diyebiliriz.

www.tchibo.com.tr

şundan aldık çok sevindi.
  • nickimin hakkini veremedim  (18.08.16 13:16:55) 
  • zebragibi  (18.08.16 13:38:53) 
bu ayak ısıtıcılar gercelten güzel ama çoğunlukla yatıyor dedem hep yatış halinde.


  • myopati multi minicore  (18.08.16 14:23:44) 
deden hep yatıyorsa o zaman masaj da iyi olur. kan dolaşımı hızlanır, hem ısıtır hem sağlığına faydalı olur.


  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (18.08.16 15:02:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.