[]

Ben bu cocugu napayım?

Bir cocuk var, anlayamadım niyetini. Bazen basiretim baglanıyo, yorumlayamıyorum. İnternetten tanıstık, ilk görüşmemiz cok güzeldi, iyi bir enerji vardı aramızda. 4 saat falan aralıksız konustuk, ben anlattım, o anlattı falan. Ertesi günü iş gezisine gitti, bir haftadır yoktu, aksam 9 da istanbula indi, 10 30 gibi benim yanımdaydı. Ben gelmez sanıyordum ama geldi, sehir dısında oldugu sürece hergün mesajlaştık, konustuk. Bu gece bulustuk yine, 4-5 saat aralıksız sohbet ettik. Kalktık sonra, araba icinde sohbet ettik biraz, o sırada yakınlaştık, öpüşüp koklaştık. Birlikte uyuyalım mı bu gece dedi? Hayır dedim, ısrar etti biraz ama sonra evime bıraktı. Sonra whatsapptan yazmıs ne güzel uyuyacaktık birlikte, neden inat ettin diye.

Şimdi arkadaslar ben daha ilk görüşmeden sonra bir daha görüşmeyecektim cocukla, cunkü cocuk cok zengin. Ama öyle böyle degil. Arabanın markasını bilmiyodum o derece. Sonra insanlar bakınca anladım arabanın pahalı bisey oldugunu. Bu kadar zengin olması beni cok rahatsız ediyor, ben bir ögretmenim, aramızdaki ucurum cok fazla. Sonra dedim ki bekle elbet cıkar bir yamugu, ona göre gönderirsin. Yok, hersey yolunda, görüsmeme kararı almak icin somut sebep bulamıyorum. Bu arada fizigi falan da hosuma gidiyo, begeniyorum cocugu. Ben de öyle ahım şahım bişey degilim, istese benden 50 tane bulur, benden cok daha iyilerini bulur zaten bu zenginlikle.

Şimdi bu cocugun niyeti ne? Biraz takılmak, eglenmek, sevişmek sonra da yoluna devam etmek degil mi? yanlıs mı düsünüyorum? Aramızdaki ekonomik ucurum inanılmaz boyutlarda cunku. Uzun oldu biraz, tesekkür ederim okuduysanız da

 
Niye illa bir niyeti olsun ki. Sende gördüğüm kadarıyla eziklikle karışık bi önyargı var yıkmalısın onu. Tabi ilk geceden evine gitmek senin kararın kimse karışamaz ama çok zengin ben yapamam, yamuğunu arıyorum biraz saçma bir bakış açısın. Şans ver yerli bilzeriana


  • dannyb  (18.08.16 04:33:02) 
Seviştikten sonra.

"Güle güle yavrum güle güle, güle güle sana güle güle, güle güle, güle güleee ooo"

Çelik.

O değil de ne yapacaktı ki? Nikahına mı alacaktı.
  • sorumatik  (18.08.16 04:36:32) 
niyeti cinsellik gayet. işten çıkıp yanına gelmesi normal. sonuçta yakınlaşmışsınız. eğer o gün yakınlaşmasaydınız tekrar aramazdı bile. yani farklı ekonomik sınıflardan gelmeniz de bunu destekliyor.


  • tute  (18.08.16 04:47:19 ~ 04:57:35) 
Adamdan daha fazla etkilenmeden, aşık filan olmadan yoluna bak, senin beklentiler ciddi ve büyük çocuğun öyle olduğunu sanmıyorum. Bu dönem yoklukta kalmış olmalı.


  • elikası  (18.08.16 05:08:36) 
Duyurunun pollyanna'si benmisim galiba. Yazdıklarınızı okuyunca 'aaaa, bu çocuğun düşünceleri çok farklı. Sadece sevismek istiyor' diye düşünmedim nedense. O da sizden hoşlanmis olamaz mı ki? Ekonomik fark birinden hoşlanmaya engel mi? Ya da insan ekonomik kriterlere göre sevgili seçmek zorunda mı? Aramış, ilgilenmiş, gelmiş. Bunlar normal bir ilişki başlangıcında olan şeyler değil mi hep? İnsan hoşlandığı biriyle sevismek de ister o ayrı da aynı zamanda güzel bir ilişki istiyor olamaz mı?

Belki de siz ve diger yazanlar haklıdır ama ben o kadar da pesimist yaklasamadim. Bilemedim şimdi.
  • fraise  (18.08.16 06:01:52 ~ 06:02:54) 
çocuğu bilmiyorum ama sen bildiğin kendini eziyosun. yazdıklarından çocuğa dair hiçbir şey anlaşılmıyo ama sen "ben eziğim" diye bağırıyosun adeta.


  • dafaisss  (18.08.16 06:07:40) 
Hala sadece uyuycaz diye kız dusurmeye çalışan erkekler kaldı mı diyordum ki, kalmış... Gel sevişelim desin canımı yesin ama gerek yok bu oyunlara.

Ben niyetini tam çözemedim ama zengin erkek ben de ne bulsun uhuhuhuju tavrın da yanlış. Bi kere daha gorus, emin olana kadar da sevisme nihahahahahaha
  • elorelia  (18.08.16 07:43:38) 
internette nerden tanıştığınız da etkileyici bir faktör tabii. tinder vb yerlerdense zaten niyet baştan belli oluyor. facebook gibi bir sosyal ağ üzerinden tanışıp bu şekilde sohbeti buluşacak kadar ilerlettiyseniz de bilemiyorum. bu son durum için açıkçası aklıma 2 senaryo geliyor:

1) uğraşmayı seven kız avcısı
2) boşlukta ve bir ilişki arıyor

1. durum için zaten niyet ve hareketler belli, karar senin.
2. durum için ise benim anladığım senin içinde süpheler zaten oluşmaya başlamış. aranızda "uçurum" olarak gördüğün maddi şartlar senin kafanda bu kadar büyük etki yaratıyorsa, zaten senin için bu bir ilişkiye dönüşse de sakat ilerler, sonunda da kıskançlık veya başka kavgalarla falan biter :\

dost olsaydık "dost acı söyler" diyip bitirebilirdim ama şimdi ne desem bilemedim :(
  • loveinaflipbook  (18.08.16 08:29:58) 
zaten bu tiplerin tipik özellikleri ısrarcılıkları, buyuk rahatlık ve genişlik içinde isteklerini yaptırmaya alışıklar. karamsarlığa düşürmek istemiyorum seni ama ne malın gözü bu tipler.
ha tabikide aralarında iyi niyetlileri var ama onlarda 2. buluşmada birlikte uyuyalım demiyor uzun bir ilişki istiyor ve ciddilerse.

yol ver gitsin fuck buddy aramıyorsan sende
  • eja  (18.08.16 08:36:33) 
kandırıyo seni silkecek inanmaaa
fraise çok iyi niyetlisin yahu adamın amacı direkt seks

  • cekilmis gayfe  (18.08.16 08:44:04) 
Sevismek +1
Beraber uyuyalim ne ya :)

  • kassiopeia  (18.08.16 08:59:33) 
niyet sorgulaması yapmadan hikayedeki bazı noktalara takıldım ben;

1.Bu adam 1 hafta iş gezisine gidiyorsa muhtemelen 2 durum vardır. ya çok çok çok zengin 1 iş adamıdır, ki 1 hafta toplantı falan yapmaktadır, ya da dediğin kadar zengin değil ve maaşla çalışan birisidir.
2.anlatımına göre çocuğa (kaba tabir için affet) orada verecekmişsin, niye bu niyeti ne anlamıyorum tatavaları?
3.araba içinde sohbet falan? sen hangi şehirdesin allasen? istanbulda ise zaten arabayı çekip, hele bir de üstüne öpüşüp koklaşabileceğin yeri bulmak pek de kolay değil. en azından 4-5 saat oturulacak mekanların çevresinde pek yok.

son olarak patron diye patronun şoförü olabilir, onu sor bi adama. böylece aranızdaki o ekonomik uçurum da bitmiş olur.
  • re noreno  (18.08.16 09:10:37) 
Abi allahinizi severseniz yemeyin su tezgahlari artik.netten bulupta eglesmeyelim meselesi degil takil eglen ama sonucu uzgunum mario.duzgun adam beklentinizi giderebileceginiz en son yer arkadaslik siteleri.
Cevremde dunya bos beles adam dolu belki bende onlardan birisiyim,butun gun tinderde 2500 tane hak varmis onu harciyor.soruyorum kistas ne erkek olmasin yeter.ben bu acligi hayatimin hic bir doneminde anlamadim.bunlar birde cafede vs oturup beraber laykliyorlar resimleri,paslasiyorlar,ben o kariyi pembe panjurdan taniyorum,onu cengiz duduklediydi muhabbetleri ,neyse leveli daha fazla dusurmeyelim.

Simdi buyuk ihtimal arabasi emanet o arkadasla hosuna gidiyorsa sevis takil ama fazla bir beklentiye girme.
  • duptıs  (18.08.16 09:21:31) 
niyeti cinsellik.


  • dafuq  (18.08.16 09:47:15) 
iyimserin dibi olmama ragmen nedense temkinli durman taraftariyim. bir kere cok zengin insanlara karsi mesafeli olmak lazim. bu da onyargi ama para insanin karakterini ciddi etkileyen bir sey. cok para cok daha fazla etkiliyor. olgun biri olsa tamam, maddi varligi sindirmis olabilir ama 20lerdeyse, karakterin de tam oturmamasi vs. sacmalayabilir. baska bir dunyada yasiyor onlar. tip duzgun para bok, kizlar ayilip bayiliyordur buna, ama sen no dediysen bir sekilde yolunu bulacak, seni ikna edecek. kabullenemez cunku reddedilmeyi. ay film gibi oldu ama bence boyle olur.


  • jimicik  (18.08.16 10:24:42) 
Biraz takilmak, eglenmek, falan filan evet. Senin niyetin farkli ise bulasma yazik olur.
Sakin Frasie gibi dusunmeye baslama:)

  • stavro  (18.08.16 10:36:29) 
Beraber uyuyalım = altından girer üstünden çıkarım ve sevişiriz, net.

İstisnalar nedir ?

-Kız ağda yaptırmamıştır, pantolonun altında bir orman yatıyordur ve ne yaparsan yap o pantolon çıkmaz.

- Muayyen günündedir, kanlı nigar durumu.

Çocuğun niyeti ilk sevişmeden sonra belli olur, şimdi önyargıyla yaklaşıp günahını almayayım.
  • kimlanbu  (18.08.16 10:39:46) 
adamla gez dolaş öpüş koklaş ama iş ciddiye binince vay beni s*kip bırakacak mı diye paranoya yap.

troll değilsen haline üzüldüm valla. ezik gibi benden 50 tane bulur, öyle zengin böyle bilmemne diye tribe girmişsin, sen o adamla evlensen de hayat zindan olur.
o yüzden bence boşver, seviş geç. seviştikten sonra adam kendi kendine gitmezse de yanına kar kalır.

bir de, adamın amacının seks olması niye garip veya kötü onu anlamıyorum. ne yapsın beslemesi gibi yanında gezdirip sinemaya tiyatroya kafelere mi götürsün sadece?
  • azizakin  (18.08.16 10:48:59 ~ 11:36:37) 
beybiler tesekkür ederim yorumlarınız icin, dikkate alacagım:)


  • balpolen  (18.08.16 13:40:56) 
seninle çiftlşemek istiyor.


  • le fantome de l opera  (19.08.16 12:42:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.