[]

24 saat açık mimarlık ofisi

Arkadaşlar herkese iyi geceler

Bizim mahallede bir çalışma ofisi var, tabelasız bir şeysiz. Bugün "siz burada ne yapıyorsunuz" diye sorduk valla. Onlar da mimarlık ofisi dedi. Bu arkadaşlar taşındığından beri (3-4 ay oldu) gece-gündüz 24 saat ofis ışıkları açık bilgisayar başında çalışıyorlar.

24 saat açık mimarlık ofisi olur mu? Olursa niye olur, nedir aciliyet?

 
Deep Web'e onion sitesi açıp çocuk pornosu satacak halleri yok, işleri yoğundur geceli gündüzlü vardiyalı çalışıyorlardır diğer meslek erbapları gibi.


  • chiper  (18.08.16 01:56:14) 
Çalışma koşullarından haberdar değilim mimarların, sakin olun yahu haha. Her gece geç saatlere kadar çalıştıklarını gördüğümüz için (kapıları ardına kadar açık) elimizde kekle, yan komşusu sıfatıyla soru sormaya gittik. Çok alemsiniz. Siz yan komşunuzu hep 155e ihbar ediyorsunuz sanırım.


  • mrsmoon  (18.08.16 02:10:15) 
Turkiye'de oyle. Ozellikle bir teslim varsa filan sabaha kadar cizim yapiyorlardir.


  • fortisvita  (18.08.16 03:54:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.