[]

Pasaportu vermeyen sirket-taciz vs

6 sene evvel taciz yuzunden oldukca olayli ayrildigim sirketten maalesef pasaportumu alamadim. Almak icin gitsem cok daha buyuk olaylar olacakti. Isin kotusu bu pislik ailemin falan tanidigi biri. Olayi sadece annem biliyor ama kadincagiz bisey yapabilecek gucte degil he telefonda bildigi soyleyip rezil etti ayri da adam utanmaz.

Bugunde kardesiyle haber yollamis pasaportunu istiyorsa gelsin alsin diye. O zamanlar sirkete ait bir laptop vardi bende fakat calismiyordu kendi de biliyor onu da getirsin demis. Evli barkli insanim esime o zamanlar sevgiliydik yuzeysel olarak bahsetmistim simdi anlatirsam cok buyuk olay olur adami mahveder.

Ne yapacagimi bilemedim. Bir yandan tek gidip benzeteyim diyorum ama 5 aylik bebegim var ortadan bir kac saat kaybolmam mumkun degil. Diger yandan kardesiyle yazismalarimizi polise vereyim sikayetci olayim diyorum. Pasaportu iptal ettirsem yenisini mi cikarsam? Bu zamana kadar niye iptal ettirmedigimi de bilemiyorum. Ya da annesini falan arayip herseyi anlatip rezil mi etsem?

Cok bunaldim sabahtan beri pislik ya midemi bulandiriyor aklima geldikce. Ne bicim travmaymis Allah belasini versin

 
Pasaport calindi/kayboldu deyin, gerekli islemleri yaptirin (tutanak, zayi ilani vb). Sonra yeni pasaport cikartin. BUyutulecek bir sey degil bir pasaport icin.


  • crown  (17.08.16 22:13:29) 
Senin pasaportuna el koymasi buyuk suc,direk savciliga git suc duyurusunda bulun aninda paket ederler.


  • duptıs  (17.08.16 22:32:43) 
bela mi ariyorsunuz durup dururken ? emniyete gidin pasaportum kayboldu diip yenisini cikarin.6 sene once yasanmis bir taciz olayinin ustune oraya pasaport almak gibi sacma bir nedenle gitmek bile bile kasinmaktir.


  • oscar  (17.08.16 22:37:22) 
6 senedir adam laptopunu aramadıysa seni unutmuş demektir. hiç dert edinmeye gerek yok, gidip yeni pasaport çıkarın. huzur bozulmasın


  • sttc  (17.08.16 22:47:04) 
senin pasaportunun 6 senedir adamda olmasi ne alaka? neyse, adam olay cikarmak icin cagiriyor belli ki. belki yeniden taciz edecek. kimse 6 senelik çalışmayan laptop'un peşine düşmez. pasaportunu çok yollamak istese sana haber yolladığı kişiyle yollarlardı. ben olsam hayatta muhatap olmazdım.


  • ambrosia  (17.08.16 23:16:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.