[]

CF kart dosya kurtarma programi ariyorum

Bir kac program denedim ama kamerayi usb ile bagladigimda cf karti gormuyor. Bilgisayarda cf kart sokmak icin slotda yok. Direk kamerayi bilgisayara baglayip dosya kurtarabilecegim program varmi bildiginiz?




 
kamerayi taktiginda bilgisayarin onu kamera olarak degil de önce harici disk olarak algilamasi lazım. bu tamamsa cf kart taniyan kurtarma programı bulmasi kaliyor geriye


  • 1adam  (17.08.16 21:08:54) 
kartın pinlerinde sıkıntı var mı yoksa kart sağlam mı?

kart sağlamsa görmesi lazım aslında, olmadı bir yerden bulup/alıp cf kart okuyucuyla bağlayıp deneyin. Özel bir program gerekmez ki windows gördükten sonra dosya kurtaran herhangi bir program işinizi görebilir.
  • rodriguez2  (17.08.16 21:25:47) 
kartin pinlerinde problem yok. bilgisayar 1adam'in dedigi gibi kamera olarak okuyor. harici disk olarak nasil algilata bilirim?


  • duyurumvar  (17.08.16 21:43:28) 
hmm anladım, en basit ve kesin yol kart okuyucu olur o zaman.

şöyle bir şey buldum ama kameranın içinde "mass storage device" olarak göster gibi bir seçenek yoksa kart okuyucuyu önermiş yine.
www.cardrecovery.com

telefonu bağlayıp bendeki tuneup ile denedim, disk gibi görmeyince olmuyor evet.

şöyle ucuz bir şey alın en iyisi: www.bimeks.com.tr
  • rodriguez2  (17.08.16 21:54:58) 
o kameranin kullanim kilavuzuna bak. ayarlarda oynama gerekebilir.


  • 1adam  (17.08.16 22:03:03) 
Ben epey uğraştım, disk klonlayan bir programla klonlayıp yapmayı bile denedim olmadı. Sonunda kart okuyucu almak zorunda kaldım.


  • creepy  (18.08.16 08:54:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.