[]

Bana bilgisayar seçebilir miyiz, önerileriniz nelerdir?

Merhaba,
MacBookAir almak için yola çıkmıştım, fakat bazı duyurucular o fiyata MacBook epey pahalı diyorlar. İnternettr araştırma yapıp, paper yazan bir insanım, ileri düzeyde teknik işlerle uğraşmayacağım bu bilgisayarla. Lakin daha önce bir ultrabook almıştım hafif diye, şarjı az gittiğinde şarj aleti de hep benimleydi, dolayısıyla hafifliği bir işe yaramamış oldu. Bana belimi ağrıtmayacak, şarjı uzun gidecek, beni 2 sene sonra yolda bırakmayacak bir alet lazım. MacBookAir alayım mı? Yoksa dur, yapma, bir de şuna bak! dediğiniz seçenekler olur mu?

Bilir kişilerden yardım bekler, iyi günler dilerim.
Teşekkür ettim.

 
Paran varsa macbook air al. Gayet memnun kalırsın. Ağırlık ve şarj konusunda sıkıntı olmaz. 2 yıldan daha fazla götürür ama fiyat/performans olarak bakma. Bir nevi lüks gibi düşün, seni zorlamayacaksa al geç.


  • nrmnm  (17.08.16 18:34:47) 
7 senelik Mac kullanıcısı olarak cok memnunum, hayatım değişti. Sorunsuz, bikbikbik ağlamayan bilgisayar kullanır oldum.

Bilgisayarın Trojan, virus, bilmem ne her türlü problemini çözebilen, çözen biriyim ama uğraşmak istemiyorum. İsime gücüme bakayım, bir de bilgisayarın dertleriyle uğraşmayayım dersen Mac almalısın.

2011'de aldığım Macbook Pro'ya SSD taktım ve evde kullanıyorum, hiç bir sorunu yok.

İs yerinden de Macbook Air verdiler, ondan da memnunum. Şarjın uzun gitmesi şahane bir şey, yanımda adaptör taşımıyorum.

Paran varsa düşünme, geç.
  • fever  (17.08.16 19:35:47) 
paran yetiyorsa air+1

laptoplarin agirligindan belim bukulmustu benim de. simdi pro retina sahibiyim ve acayip derecede memnunum.

son modellerden air seni 4-5 sene cok rahat idare eder.

asus'un falan ultrabooklari da satiliyor sarji uzun gidiyor ama hic biri apple seviyesinde degil. isletim sistemi de zaten uzun omurlu olmasinda bir avantaj.
  • jedilance  (17.08.16 20:51:23) 
bu söylediğin işler için macbookair al düşünme hiç. uzun süre sorunsuz kullanırsın.


  • rurouni  (17.08.16 21:41:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.