[]

aksamdan kalma ve promil iliskisi

gece 4 e kadar 10 sise 50lik bira icmis biri an itibariyle
promil acisindan nasildir?
kandaki alkol ne zaman tamamen temizlenir?
gece cok icmis biri ertesi gun aksamuzeri arac surebilir mi?

 
SoberApp, AlcoDroid gibi android için uygulamalar var. Çok sağlıklı sonuç vereceğini düşünmüyorum ama tahmini bir şeyler söyleyebilir. Bu programlardan hesaplayabilirsin.


  • Crowley  (17.08.16 14:13:02) 
tam benzeri değil ama bir keresinde en son kadehini gece 3 sıralarında olmak üzere 2 kişi bir 100'lük rakı içmiştik.ertesi gün benimle birlikte içen arkadaşım akşam üzeri saat 5 gibi çevirmeye girdi, 0,20 civarında alkol çıktı.

çok değişken var burada. arada çok su içip işediyseniz, iyi yemek yediyseniz vs vs vücudunuzdaki alkolün temizlenmesi çok daha hızlı olur.
  • dahili meddah  (17.08.16 14:43:36 ~ 14:43:51) 
Kilo ile alakalı çoğu durumda. Herkes için aynı sonucu vermez. Ayrıca yazıldığı gibi başka etkenler de var.


  • ihanet kac kisilik  (17.08.16 15:37:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.