[]

Park Halindeki Aracıma Çarpmışlar ama Polis Tutanak tutmuyor?

selamlar,

dün akşam doblo tipinde araç kullanan bir o.çocuğu evimin önünde park halinde bulunan aracıma şöför kapısına çarptı plakayı alamadık. kamera kaydından plaka belli olmuyor, yer kağıthane dolayları

polisi çağırdım tutanak için gelmedi, adliyeye git dedi.

karakola gittim onlar da tutanak tutamayız trafik mahkemesine git dedi.

hasarın resmi şöyle:

i.hizliresim.com

araç kiralık olduğu için kiralama şirketi (intercity) illa tutanak lazım. yoksa faturasını şirketine keserim diyor

bi yandan da polis ve karakol biz tutanak tutmayız diyor.

daha önce başına gelen varsa yardım istiyorum:
1. bu memlekette polis ne işe yarar, neden tutanak tutmuyor, başka tutanak tutturabileceğim mülki amirlik yok mudur
basit bi tutanak için neden adliyelerde sürüneceğim, kaldı ki adliye tutanak tutuyor mu oda meçhul.

2. bu resimdeki hasar tahminen ne kadar tutar? kapının sacı mı değişir yoksa dışarıdan müdahale ile düzeltmeye mi giderler.

 
başka bir mahalleye git, aracı kendin çarp, önceki kazaya uygun şekilde, polisi ara kaza yaptım de.

* daha önce denedim, çalışıyor.
  • dropbox  (17.08.16 09:43:32) 
@dropbox'in dediği gibi sen ortalığı alevlendirmeden önce bunu yapman daha iyi olacaktı. Bu konuda sistem yavaş ve yanlış işliyor. Başka bir araç bulup o şekilde de yapabilirdin. Ama artık çok geç sanırım. Sigorta şirketi bunu yemez ne yazık ki.


  • teknikekip  (17.08.16 09:47:23) 
istanbulda arkadaşımın arabasına çarptılar bu şekilde sarhoş bir sürücü tarafından polis geldi tutanak tuttu kaskodan yaptırdı. Eğer sürücüyü bulsalardı parayı alacaklardı adamdan fakat sürücü bulunamadığı için sadece kaskodaki hasarsızlık indirimi bozulmuş oldu


  • gozu acik sevisen yahudi  (17.08.16 09:52:19) 
Aynı durum başıma geldi, gelen polisler tutanak tutamayız karakola gideceksiniz dedi, karakol da tutamayız dedi. Sonra rica minnet durum tespit tutanağı yapmayı kabul ettiler. Benimkinde video kaydı yoktu o yüzden gören de olmadığı için çarpılıp kaçıldığını yazamıyoruz isterseniz şikayetçi olun dediler. Şikayet uzun bir süreç olduğu için ben sigortaya durum tespit tutanağı verdim kabul ettiler. Bu durumda şikayetçi olup şikayetçi olduğunuzun belgesini de sigortaya verebilirsiniz.


  • creepy  (17.08.16 10:28:06) 
polisler işi savsaklamış.

geçtiğimiz ay eşim park halindeyken orospu çocuğu bir taksici çarpıp kaçmış.
eşim plakayı almıştı. polisi çağırdık "maddi hasarlı trafik kazası tespit tutanağı" tuttu.

tutamayız diye bir şey yok. sike sike tutmak zorundalar.
  • teritori  (17.08.16 11:09:23) 
yok mu polislere tutanak tutturmanın yolu


  • technicalte  (17.08.16 11:09:34) 
bursa'da misafirlikteyken aynı olay başıma gelmişti, traş olurken araca transit çarpıp kaçmıştı. plakasını almış arkadaşlar. polis çağırdık, tutanak tuttu, bir kopyasını verdi, gitti.

sen tutanak için değil de, kaza için çağırsaydın gelirlerdi galiba.
  • gneral  (17.08.16 11:21:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.