[]

22 yaşina girdim yeni, ama hiç sevgilim olmadı

Dert etmiyorum ama merak ediyorum olağan bir durum mu? Bu böyle sürer mi:-D aslında böylesi güzel ama doğanın harikası olan karşı cins tatafından sevilmek nedir merak ediyorum.

Not: erkeğim.


 
ilk sevgilinin allah yardımcısı olsun o zaman ))
bu işler ısrmarlama ile olmaz ama bir sevgili edinsen iyi olur tecrübe vs.

  • skyangel  (17.08.16 08:53:30) 
Birsürü arkadaşımın ilk sevgilisi 25 yaşında olmuştu. Oluyor öyle. Fazla kafaya takmamak lazım.


  • chitosan  (17.08.16 09:10:05) 
Olagandısı değil. Laf olsun diye kızlarla takılmaca yapsan olurdu, istiyorsan yine olur. Hatta bence bi yap bunu, sonra acemilikten düzgün biri çıkarsa karşına kaçırma.

Böyle sürmez, ne olacağı belli olmuyor. Süre de bilir gerçi:D
  • bir ileti paylastim  (17.08.16 09:21:12) 
bir gariplik yok. naçizane tavsiyem ilk ilişkinizde hemen aşık olmamaya çalışın, ilk ilişki sancısı çok süren bir şey.


  • alaimisema  (17.08.16 09:31:22) 
gel sarılalım kardeşim çok canın yanacak demedi deme


  • bardakigüneşgözlüğü  (17.08.16 09:37:35 ~ 09:39:38) 
İleride bi gün illa ki olacak yeaa diye çok da takılmamıştım senin yaşlarındayken, keşke takılsaymışım asdfhafs.. o "bi gün" hiç gelmedi.

Erkek olduğun için, sevgilinin olup olmaması senin elinde bu arada.
  • mandalina kokusu  (17.08.16 09:51:00) 
Evlilik dusunuyorsan kadin icin de erkek icin de onceden karsi cinsle tanismak ileride esinle dolayisiyla da cocuklarinla iyi iletisim kurmani saglar. Kadinlar pembe hayallerden vazgecer erkekler de seksin her zaman her kisiyle harika olacagi beklentisinden (elbette kadinlar icin de seks beklentisi ve erkekler icin de toz pembe gercekdisi hayaller soz konusu olabilir).


  • Traveller  (17.08.16 10:33:53) 
Öyle gider o maalesef


  • fuzzy olmak istemistim  (17.08.16 10:48:35) 
Tek derdin bu olsun.


  • chiper  (17.08.16 11:42:10) 
aman be. derde bak. şimdi çoğu adam bu sorunu görünce "keşke benim de olmasaydı 22 yaşına kadar" derdi.

hem "karşı cins tatafından sevilmek nedir merak ediyorum" demişsin, sevgilin olsa da, bunu zaten tam anlamıyla bilemeyeceksin, ha umuyorum ki, sevildiğini hissettirecek bir ilişkin olur.
  • dead and broken  (17.08.16 13:17:15) 
Ben bunu yaşadım dostum. Telefonuma ulaşamadığında itfaiye ve polise haber vermişliği de vardı. O kadar önemsendim ve sevildim. Bir daha böyle sevileceğimi de zannetmiyorum zaten. Bulursan bırakma sakın. Bir gün gelir belki karşına.


  • Polaroid  (17.08.16 22:31:16) 
nşa'da doğal değil, keşke herkesin 12-13 yaşlarında flörtleri olsa 18 yaşından itibaren doğru düzgün sevgilileri olsa ama TÜRKİYE'DESİN. Burada normal. 25 de olsan normal 27 de olsan normal.

öyle sürebilir şu nedenle, deneyimin yok. Bir yerden sonra kısır döngü oluşabilir, sana tavsiyem kafanda çok büyütme, önüne gelen fırsatları "daha iyi birini bulurum ya" diye pek geçiştirme, deneyimle yaşa kendin gör. Yani kendini kısıtlama eğer "bu kız bana göre değil" falan diyorsan. Dene.

ingilizcen varsa şunu da bi izle: www.youtube.com
  • rodriguez2  (17.08.16 22:38:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.