[]

Badi ve engelli listenizde kaçar kişi var?

Merhaba soru başlıkta. Engelleme kıstaslarınız da varsa nelerdir yazabilirsiniz bonus soru olsun. Özel mesajla sebebiyle birlikte birini engellememi önerebilir bana bir güzellik yapabilirsiniz. Aynı şekilde sebebiyle birlikte badi önerisi de yapabilirsiniz cevaplarda.

Teşekkürler.

Ben başlayayım:
Badi/engelli
87/119

 
Sözlükteki badilerim

real eyes realize real lies
kelevelelis
kayser sozer

başka yok. eskiden itü sözlükte yazarken badi olayı bayağı zevkliydi, ama burada badi kavramı pek yok. orada profil fotoğrafı vardı ve tanıştığım kişiyle Facebook alış verişi falan yapıyordum. Uzun uzun konuştuğum da oluyordu. Artık badilik kavramı sadece takip etmek olarak algılanıyor.

Engellenecek çok kişi var da onları burada söylemem.

En ayar olduklarım küfür edip kaçanlar,
Yorumlar üzerinden hakaret edenler,
Arada bir bile olsa ciddili cevap vermeyenler.
  • dissendium  (16.08.16 20:53:35 ~ 20:53:49) 
12 senedir sozluk yazariyim, 0 buddy 0 engelli.

Demokrasiye ve ifade ozgurlugune inanan, adam kayirmaya karsi birisiyim sanirim.
  • crown  (16.08.16 20:58:40) 
1/0
:')

  • silverado  (16.08.16 21:12:34) 
207 badi, 0 engellenmiş.

ama bu badilerin büyük bi kısmı uçmuş, kendi hesabı kapamış ya da yazmayı bırakmış olabilir. 12 yıldır ekleyip ekleyip pek kimseyi silmedim.
  • red g  (16.08.16 21:15:28) 
25 30 badi, 0 engelli.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (16.08.16 21:29:35) 
22 badi/84 engelli

Troll gördüğüm zaman, ya da sırf insanları sinir etmek için yazılanlara rastlayınca;
1-profilini açıp en beğenilen ilk 5 entrysine bakıyorum. Eğer hepsi bkz, ya da 1 cümlelik laf sokma, siyaseten karşı tarafı aşağılayıcı entry ise acımadan engelliyorum.
2-en beğenilen ilk 5 entrysinden dolayı engelleme kriterlerime girmeyen engelli adaylarının ikinci en beğenilen 5 entrysine bakıyorum. Orada falso görmezsem engellemiyorum. Görürsem nick altına yazılanlara, favorilediği entrylere bakıp ne mal olduğuna kanaat getirip engelliyorum.

Bazen öyle durumlar oluyor ki engellemek için profiline girdiğim yazarı badilere ekleyip çıkıyorum. Sırf en beğenilenleri yüzünden.

Bilgi dolu içeriğin, sözlük formatının hastasıyım. Ne dediğini bilmeyen sünepe beyinlerden haz etmem. Demokrasiye inanmayan biri olarak incir çekirdeğinin hacmini dolduracak kadar konuşamayan sığırlara ifade özgürlüğü tanımıyorum.

Ayrıca trol olduğu çok belli biriyse açtığı başlığı ve yazdığı entryyi, nosuyla birlikte gösterecek şekilde caps alıp nik6nda ve ilgili başlıkta paylaşıyorum. Böylece benim denk geldiğim trol başlıkları, @2nin başına bile kalsa ben ifşayı yapıyorum. Bazen de silmiş oluyor; o zaman da Google un önbelleğinden bulup caps alıyorum. Olmadı bing.. Bing daha az kopya alıyor sitelerden vs vs
  • feel the blanks  (17.08.16 10:19:52) 
109 badi / 3 engellenmiş

Bu badilerden çoğu aktif değil sanırım. 6 yıldır yazılarını beğendiğim kişileri ekledim ve sonrasında bir daha ne yaptılar diye pek takip etmedim, kaldılar o listede öylece. Yalnız bi' 3-4 kişi ile karşılıklı badi olduğumuzu biliyorum, hatta bir tanesi ile geçen gün görüştük. Ben sözlüğe girince sol frame'e hiç bakmam, direkt badiler kısmını açarım orası zaten yeterince dolu ve güzel olur, oradan takip ederim sözlüğü. Yıllardır bu böyledir.

Engellenmişlere gelecek olursak, özel mesaj yoluyla sıkıntı veren kişiler haricinde kimseyi engellemedim şu ana kadar. Sözlük'te çok fazla troll var, engellemeye kalksan hangi birini engelleyeceksin. Hem yukarıda dediğim gibi ben sadece badilerimin yazdıklarını kontrol ediyorum (15-20 badim aktif olarak yazıyor güncel hususlarda), rahatsızlık veren diğer iğrenç mahlukları hiç görmüyorum bile.
  • köstebek kurabiye  (17.08.16 11:05:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.