[]

Sarhoş nezaketi gibi sarhoş pişmanlığı...

Kısa bir hikaye arkasından bi sorum var:

27 yaşında bi adamım, alkol severim, ancak bünyem sağlam olduğundan zor etkilenirim. Sarhoş çok oldum ama kimseye rahatsızlık vermedim, hatta kimse anlamazdı sarhoş olduğumu... Ta ki dün geceye kadar...

20:00 gibi iş yerinden arkadaşlarımla ayrıldım, içelim dediler gittik. 100lük rakı 3 kişi.. tek basıma icsem bile saatler sonra sarhoş eden rakıyı 3 kişi paylaştık ancak yaptıgım hata şuydu : etkisi olsun diye çok az meze meyve vs yedim yanında... yemek zaten söylemedim.. özetle 1 litreyi gömdük, kalkarken hatırlıyorum ama sonrası tam bir yokluk... sadece evime gelip kapıyı açmaya çalışırken midem bulandı ve kustum onu hatırlıyorum.

Ve bu akşam aynı apartmanda oturduğum ama şu an ailecek yazlıkta olan eniştem aradı. Sen dün akşam napmışşın öyle dedi.. napmışım ya dedim? sarhoş olup apartmanda kusmussun, dışarda garajda duran arabaların kapılarını zorlamışşın, biri görmüş ıslık öttürmüş sana da öyle bırakmıssın dedi.. kapıya vurmusum falan(açmaya calısırken hayvan gibi şii yapmısım demek).. kapıcı da sabah eniştemi aramıs senın yeğen sıctı batırdı diye... yani beyler bayanlar büyük rezil oldum ya... adam temizlemiş kapının önünü falan.. haa bu arada eve girip yattığımda sabah 05:48 gibi bişidi.. ve arkadaslar benı eve 1 gibi bırakmış.. sanırım kapının önünde otururken sızdım, çünkü uyanıp içeri girince eve sannki 5 dakka oturmuşum gibi geldi bana ama bayaaa kalmışım.. rezillik yaaaa

daha önce de hafıza kayıplı rakı maceralarım oldu ama hiç kimseyi rahatsız etmemiştim, yanımdaki kimse sarhoş olduğumu bile anlamamıştı. Şimdi böyle bi rezillik yaşamış olmak içime bi öküz oturttu. Kapıcıyı bekliyorum görsem konusucam.. Ama vicdan azabı gibi bişi var içimde atamadım bi türlü.. Bi yandan diyorum olan olmuş dünyada bunu yapan tek kişi miyim? ama bir yandan da vicdanlı efendi bi insan olmanın verdiği utanç duygusu... Nasıl kurtulurum bu duygudan stres yaptım çok fena yav..


edit:kapıcıyla görüştüm, üst komşumun arabasına yumruk atmışım.. hemen gittim baklava aldım özüre.. adam da dünya iyisi cıktı.. olur öyle zamanında biz de yaptık falan filan bes dakka sohbet ettım de biraz vicdanım rahatladı... ama sorun şu ki altımız market, guvenlık kamerası cekmıs benı sabah bu amcamız kapıcı ve market calısanları ızlemısler anasını satayım rezıllık ya

hiç karakterime uyan seyler degıl bunlar yediremiyorum kendımme hala yav

 
@dissendium haftada 2 bira anca içerim ya çok nadirdir oturup şişeleri devirdiğim. Azaltmalık durum yok zaten az yani.. ama içerken sanırım artık ''bana bişey olmaz abi'' modundan çıkmam lazım onu anladım.. ne yaptım ne dedim kapıcı gelse konusucam da gelmedi o da beklıyorum evde skıntılar içinde


  • srhn_fb  (16.08.16 20:43:00) 
Olur öyle şeyler. Üzülme olan olmuş artık. Arabaların kapılarını zorlayıp ıslık çalınınca kaçman çok komiiiik :) Adama bir çikolata, tatlı falan götür gerçekten.


  • petekpare  (16.08.16 20:55:25) 
olur öyle.

5 ay oldu hala bacagımda derin bir yara taşıyorum cok acayip bi geceden kalan. bildigin et gitmiş ordan, gocuk olmus mermi yarası gibi :)
ve hala bilmem nasil yaptıgımı.

2 ay kadar once heybeliada da uyandım. naptim nasil gittim hangi kafayla gittim, tek hatırladıgım ayakkabilarimi cikarip yalınayak dolastıgım ve ada yerlilerinin takıldıgı gece kulübünden yükselen kahkalara bakıp ulan ne güzel insanlar var be dedigim.

daha bir sürü sayarim, bitirdim gibi neyse ki son 1 aydır. ancak ikram edilirse 1 duble alıyorum. bünye yoruluyor bir yerden sonra.
  • aksi kanitlanmadikca cocuktur  (16.08.16 21:16:45) 
en fazla kapıcıyı gördüğünde k.bakma sana da iş çıkardım der geçersin, sıkıntı yapma kendine.


  • air  (16.08.16 21:25:55) 
olur öyle. utancın geçer illaki, yanında başka arkadaşlarının da sarhoş olduğunu görmek bir parça iti hissetirecektir seni. ama tabi sıçıp batırman kötü olmuş. yine de birkaç güne geçer diye düşünüyorum.

hepimizin hatırlamak istemediği sarhoş anıları vardır illaki. olacaktır da bundan sonra. ama artık iki dubleden, hadi taş çatlasın üç dubleden sonra durdur kendini.

edit: yahu kameraden izlemeleri de tuz biber olmuş (: tekrardan geçmiş olsun.
  • mermize  (16.08.16 21:39:06 ~ 21:40:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.