[]

Mini uydu alıcımla bir türlü kanalları bulamıyorum

fox tv ile showtv çıkmıyor diye tüm uyduyu sildim. şimdi kanal arıyorum bulmuyo nerde hata aypıyor olabilirim? youtube'da ki videoları izliyorum aynı şekilde yapıyorum olmuyo. evde 3 tv var 2 sinde sprun yok. mutfakta sorun yaşıyorum.. bilgisi olan var mı?

biraz önce 50 tane kanal filan buldum trt kanalları arada gidip geliyo 1 saniyelik kesintiler oluyo. büyük kanallardan fox-show- yok yine


 
transponderların hepsinde arıyorsun değil mi? ağ arama da açık olmalı.

gerçi kesinti görüntüde oluyorsa kablo ya da uydu alıcıda bir sıkıntı olabilir.

yine de mesela www.lyngsat.com fox için sırf 12329 H tarat gelecek mi bir bak.
  • passion rules the game  (16.08.16 15:41:15) 
@sl78 evet lnb'de sorun varsa sanırım. benim uyduda ayar kısmı biraz farklı diğer uydularıa göre. lnb 1 giriş yapıyorum 0.42 derecede. otomatik tüm frekansları bulan frekansla arıyorum arama yapılamadı diyor. tek tek elle girip arama yaptım 50 tane filan buldu. ama fox-show-beyaz tv filan yok hala.

@transponderların hepsinde aramak nasıl oluyor?
  • xu  (16.08.16 15:57:58) 
ya bazen ekranda mesela atıyorum 12329 H de arıyor sadece, o zaman fox kanalı çıkar sadece. hepsi dedin mi tümünü sırayla tarar. tabi uydu alıcıdan alıcıya değişiyor ama genelde yüklenmiş oluyor o "hepsi" ayarı. mesela "tüm transponderları tara", "önceden belirlenmiş", "elle gir" gibi ayarlar var bendekinde.

hatta eğer tek o transponder ve fec bilmemne ayarında ararsan, o kanalın direk çıkması lazım. show tv bende de otomatik çıkmazken, manuel aratınca çıkıyordu.
  • passion rules the game  (16.08.16 16:13:47 ~ 16:26:10) 
arkadaşlar lnbde sorun var bende ya. sinyaş seviyesi yüzde 30larda. ne yapmalıyım? sorun lnb


  • xu  (16.08.16 17:07:30) 
@sl78 hocam aynı uyduya bağlı 3 tv var evde. 2 tanesinde hiçbi sorun yok. bi tanesi göstermiyor. yani uyducu dışında ben yapamazmıyım bu nasıl bir sorundur sinirlendim yahu ?


  • xu  (16.08.16 17:12:04) 
Öncelikle o iki receiveri kapat öyle dene. Olmadı LNB 4 lü sanırım? O uğraştığın yerin kablosunu başka bir çıkışa takıp dene.


  • teknikekip  (16.08.16 17:13:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.