[]

Kpss Başvuru / OSYM / 2

Kafayı yemek üzereyim, kimseye ulaşamıyorum. Daha önce bilgilerimin görünmediğini söylemiştim okulu da aradım buraya da sordum herkes diploma ile osym büroya gitmemi söyledi gittim ama oradan yapılacak bir şey değilmiş, bilgileri sisteme okullar giriyormuş aradım dün tamam dediler bugün aradım, onlara da yazı gelmiş aday yöksisten kendisi alacakmış bilgileri yapmaya çalışıyorum olmuyor.

"E-Okul/YÖKSİS'ten alınan eğitim bilgileriyle mevcut eğitim bilgileri aynıdır." yazıyor.

Şuan ne okuduğum meslek yüksekokuluna ne okulun merkezine ne de osym ye ulaşamıyorum.

problemin önlisans mezunu olup açıktan lisansa kayıt olmamdan kaynaklı olma ihtimali var mıdır?

en son en azından sınava girmiş olayım diye orta öğretime başvuracaktım ama o da çok saçma olacak. neden önlisanstan girebiliyorken bunu yapayım ki ayrıca yapılır mı onu da bilmiyorum.

lisansta okumaya devam eden insanlar lisans sınavına girebilirken ben önlisans mezunu olmama rağmen giremiyorum.

Nasıl düzelecek bu sorun ya vakit de az kaldı. Kimseye ulaşamıyorum ne yapacağım ben.

Teşekkürler.

Not. Yazım yanlışlarına bakamıyorum şuan daha sonra düzelecektir.

 
ösym ais'de önlisans okuyor mu görünüyorsun hala?


  • nrmnm  (16.08.16 15:39:47) 
Yok Lisans okuyorum görünüyordu ama kendiliğinden düzeldi, tam silecektim cevabınızı gördüm.
Düzeldi hemen yaptım kaydı sorun çıkmaz herhalde artık.

Sağolun.
  • mutekebbir  (16.08.16 15:43:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.