[]

Yakın Arkadaşa Düğün Hediyesi?

Ne alınır arkadaşlar, işin içinden çıkamıyorum? Çok yakın arkadaşım, devamlı birlikteyiz. Aynı gruptaki başka bir arkadaşımız davetiyelerini bastırdı. Ben ne yapacağım hediye, hiç bilemiyorum. Bir fikir verseniz?




 
davetiye ayarında başka bi' hediye kalmadı.. hmm.. kızsa kına / bekarlığa veda organizasyonunu ayarla. dağıtılan minik hediyeleri de dolayısıyla sen almış ol. ya da ilk dans derslerini sen ısmarla.


  • evde liyakat kalmamis  (16.08.16 15:39:47) 
Gelin çiçeğini, yakın arkadaşların için yaka çiçeklerini, (kullanacaklarsa) araç süslemesini vb., karşılasanız siz de?


  • depol  (16.08.16 15:41:01) 
düğün için altın alınır, ev için de neye ihtiyacın var diye sormak daha münasip olur. sehpa takımı, halı, mutfak eşyası, mücevher dolabı vs alanlar var duyduklarım arasında.


  • tiny penny  (16.08.16 15:41:39) 
Biz bir tam altın bir de kahve makinesi aldık guzelinden. Düğün için illa bir şey yapmak şart mı ki?


  • fraise  (16.08.16 15:45:03) 
çok yakın arkadaşın ise açık açık sor bence,bunda çekinecek bir şey yok. illa ki bir hediye alacağım, şu aşamada ihtiyacın olan bir şey var mı yoksa altın mı alayım ya da evinin bir eksiğini mi tamamlayım ne istersin de. Mesela bazı insanlar doğrudan nakit para istiyorlar (çok yakınlarından) zira o dönemde ihtiyaç oluyor.


  • kassiopeia  (16.08.16 15:46:42) 
tek başınıza almak aşarsa arkadaş grubunuzdan 2-3 kişi birleşip güzel bir televizyon alabilirsiniz. kişi başı ortalama 800 lira ile çözersiniz.


  • golgi aygıtı  (16.08.16 15:55:06) 
Evlenmeme 1 aydan az kaldı. Ev eşyası alma derim, ben kimsenin bana ev eşyası almasını istemiyorum çünkü her şeyi kendi zevkime ve kullanım amacıma göre almayı tercih ediyorum. Misal biri sormadan kahvaltı takımı almış, anneme vereceğim:/ Yine de sağolsun dedim ama kullanmayacağım sonuç olarak.
En güzel hediye altın, emin ol.

  • peggy  (16.08.16 16:04:34) 
öncelikle borcam fırın tepsisi alma derim:)Ben bir arkadaşıma elektrikli Türk kahvesi cezvesi almıştım yıllar önce Sinbo marka. Sürekli beni hatırlattığını söyler durur. Keşke o zaman homend diye bir marka olsaymış da onu alsaymışım. Adamlar Apple tarzı iyi tasarım elektrikli cezveler yapmışlar. Yani Homend alabilirsin. muhtemelen alınmamış bir eşya olacaktır yani boşuna almamış olacaksın. Fiyatı ne çok ucuz ne çok pahalı ama erişilebilir.


  • panu  (16.08.16 17:15:03) 
Bir dünya para harcamak zorunda kalmışlardır; en mantıklısı altın almak bence.


  • fragile lady  (16.08.16 18:41:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.