[]

kedi tüyü vs elektrik süpürgesi

süregelen bu savaşı kazanacak, dyson kadar pahalı olmayan bir süpürge tavsiyesi olan var mı? her yer tüy ya.

danke.


 
Süpürge değil ama şöyle bi yöntem var hiç denemesem de çok mantıklı gelmişti. www.google.com.tr buradaki aletle tüylerden epey kolay bir şekilde kurtulmak mümkün gibi.


  • comandante cat guevara  (16.08.16 13:24:49) 
ya bunun farklı varyasyonları var, rulo dışında ameliyat eldiveni ıslatıp falan gibi işe de yarıyorlar ama gelen temizlikçi teyze 50'ye yakın, annem 70'e. süpürge sanırım daha pratik olur :)))


  • passion rules the game  (16.08.16 13:27:23) 
philips marathon 9225 var bizde. bizim eseksipasi asiri tuy dokmuyor ama gayet basarili tuyler konusunda. biz gecen sene 900 liraya almistik.


  • buzzlightyear  (16.08.16 13:30:04) 
toz torbalı model isterseniz miele cat&dog kullanıyoruz. halı için turbo başlığı var.


  • 1917  (16.08.16 14:07:52) 
siemens'in animal specialist modelinde bir süpürgesi var. adından da belli evcil hayvan sahipleri için üretilmiş. 3 farklı ucu var. ben yaklaşık 6ay önce aldım ve çok memnunum. çekişi o kadar güçlü ki zorlanıyorum bazen kullanırken. tavsiye ederim.


  • yürüyen uçak  (16.08.16 14:11:18) 
miele cat and dog demek için gelmiştim. söylemişler. çok övülüyor.


  • tahin pekmez yoğurt  (16.08.16 19:58:11) 
benim de gönlüm ona kaymıştı ama o bile (bile derken dafsd) bütçemi çok aşıyor. bakalım bir çare bulmaya çalışayım artık.


  • passion rules the game  (16.08.16 20:28:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.