[]

Acil diploma sorusu

Arkadaşlar bugün bir arkadaşım itü de kayıt için gitmiş kazandığı yer için.

Diploma örneği mi aslı gibidir mi ne varmış geçici diploma galiba. Kayıt yapmamışlar.

Normalde kayıt yapmaları gerekmiyor mu ???

Aslı kayıpsa naapıcaz, lise 10 günde çıkar demiş!!!

 
devlet üniversitelerinde e-devlet üzerinden kayıt yaptırıp belgeleri ders başlama tarihlerine kadar teslim edebiliyorsun. siz de kaydı online yapıp belgeleri diploma çıktıktan sonra götürün.

bu e-devlet olayı çıkmadan önce bizim okulun kayıt işlerinde görev almıştım, o zaman bile eksik evrak getirenlerin dosyalarına not düşüp şu tarihe kadar getirin diyerek kayıtları yapılmıştı. şimdi yapmamaları ilginçmiş..
  • nrmnm  (16.08.16 12:02:29 ~ 12:04:05) 
devlet ama paralı bir program olsada mı?


  • kurnaz  (16.08.16 12:04:14) 
orasını bilemeyeceğim. üniversitenin sitesine girip bakın, orada yazmıyor olması mümkün değil.


  • nrmnm  (16.08.16 12:12:55) 
Yok mu başka bilen yahu


  • kurnaz  (16.08.16 12:47:30) 
"Lise Diplomasının aslı veya yeni tarihli mezuniyet belgesi" demişler. Liseden mezuniyet belgesi vermiyorlar mı?


  • nrmnm  (16.08.16 16:08:49) 
Liseden alındı o belge sağolsun itü kabul etmedi.


  • kurnaz  (16.08.16 16:22:31) 
Noter onaylı diplomada bir sorun çıkmaması lazım, ben öyle kayıt olmuştum. Onun dışında mezun olunan liseden diploma tekrar alınabilir ikna edebilirseniz.


  • aioniotita  (16.08.16 16:26:41) 
kendi sitelerinde yazan şeyi nasıl kabul etmiyorlarmış yahu. başka çözüm bulamazsanız tekrar gidip biraz sesinizi çıkartın, açıkça yazmışlar çünkü istenen evraklara. memur olmaz derse fakülte sekreterine ulaşın vs.


  • nrmnm  (16.08.16 16:31:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.