[]

sakalda saç kıran

hayatım boyunca hiç başıma gelmedi gelmedi, yıllar sonra ilk defa başıma geldi. boynumun sol tarafında ufak bi kısımda saç kıran oldu. ne yapmam lazım? cildiyeye randevu alıp göstereyim mi? çok garip ya, birden yok oldu ordaki sakallarım. küçük bi kare bölgede.




 
mutlaka doktora görün. sana uygun ilaç verecektir. geçtiğimiz yıllarda babamda çıkmıştı. çok önemsemedi, ısrarla doktora git dedik gitmedi. kafası harita gibi olmaya başladıktan sonra zorla götürdük. yaklaşık 4-5 ay ilaç kullandıktan sonra geçti. o kadar ilerrletme önlemini al.


  • burty  (16.08.16 11:21:07) 
Cildiyeye git icin rahat olsun. Benim sacimda vardi, cildiyeye gitmedim, yine de gecti. Icin rahat olsun yani gececek.


  • sckxyss  (16.08.16 11:21:18) 
evet sakalkıran tedavisi görmüş birisi olarak başımdan geçenleri yazayım
öncelikle kocakarı ilacı denen yöntemleri denedim sarımsak vs işe yaramadı
vazelini bir kür önerdiler denedim olmadı

en sonunda doktora gittin bana kocakarı ilacı denedin mi dedi evet dedim tamam o zaman iğne tedavisi yapacağız dedi.

Yattım sakalımın fotosunu çektiler önce sonra sakalkıran olan 4 bölgeye 4 iğne yaptı deriden azar azar yakan bir iğne. Kıl köklerini canlandıracak dedi 4 haftada 1 gelmemi söyledi.

Totalde 4 defa gittim ve normale döndü. Sebebi tam bilinmiyor hep psikolojik deniyor. Hiç kafama takmadığım normal dönemimde oldu bu.
  • basond  (16.08.16 11:26:03) 
Genel sebebi stres diyorlar.

İlacı sarımsak diyorlar ama bir arkadaşta çıkmıştı doktora gidip merhem aldı. Sarımsak'ı direk sürmek yerine iğne ile delip içine nüfuz etmesini sağlaman gerekiyor galiba...

Önlem almazsan iyileşir, sonra tekrarlar...


.
  • kartallar yuksek ucar  (16.08.16 11:27:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.