[]

Bana hayatı zindan etmiş FemDersanesi hocasını FETO'cü diye ihbar edeyim mi

Lise hazırlıkta sınavlarına girdim Lise1'i bedava kazandım,lise1'de hersey normal Okul dersane arası mekık dokuyor, derslerimize çalışıyorduk. Lise2 için yapılan sınavları da bedava kazandım. Lise2’yi 7 kişilik ozel sınıflarında okuyordum. Lise 2’de 1. Donemden sonra bunların huyu suyu değişmeye başladı. Oğrencileri zorla yatılı yurtlarına yazdırıp, namaza, sohbete, gülen kasetlerine, kitaplarına yonlendirmeye başladılar. Mevcudu az sınıfın tek horozu bendim. İstedıklerını yapmayan, Yurtlarına gitmeyen, sohbetlerine katılmayanı; sadece testine, dersine bakan kişi . Sonra bana sistemli bir şekilde mobbing yapıldı. 7 kişilik sınıfta hocalar ben yokmuşum gibi davranıyor, herkesin çözemediği soruları vs birebir ilgilenirken beni es geçiyorlar, sınıftakı şakırtler zaten benimle selamı sabahı kesmişlerdi. Sanki bir sığıntıymışçasına dersaneye gidip ders dinliyordum. Sonra yeter deyip dersaneyi bıraktım. Ailemden, çevremden, arkadaslarımdan tepki gordum: bedava kazanılan dersane bırakılır mıymış, fem kalitesınde dersaneyı nerden bulacakmışım, kopru geçerken ayıya dayı demek gerekiyormuş, dar gelirli ailemin maddı durumunu hiç mi düşünmüyormuşum vs yüzlercesi. O sene yine bedava olmasa da ındırımlı kazandığım küçük bir dersanede sınava hazırlandım. Küçük dersanede femdeki yarışma ortamını kaliyteyı bulamamam ve bir takım ailevi sorunların da ust uste bınmesı ıle o sene ossde ıstedıgım puanı yapamadığım için tercih yapmadım. Puanım kesinlikle düşük değildi ama hedefler ve başarı kıstasıma gore dusuk olduğu ıcın o sene tercih yapmadım. Femdeki ozel sınıfımdaki elemanların ısımlerı dersanenın reklam panosunu kaplıyordu. Hatta bir tanesi ilk 100e girmişti. 2.senemde bir türlü calısma motıvasyonu bulamadım. Yıne ıstedıgım puanı elde edememe rağmen ıyı bır unıversitye yerleştim. Ama sonra femdeki arkadaşlardan duyduğum kadarıyla danışman olacak zat sürekli arkamdan konuşmuş, kendine yazık ettı, dereceye yapacaktı bizi dinlemedi sonu böyle oldu vs diye arkamdan sürekli konuşup beni ornek gosterıyormus. Bana hakaretler ediyormuş.
Şimdi ben bu adamı fetocu diye sıkayette bulunup bulunmama konusunda teredutteyım. Ihbar edeyım mi? Tamam darbede yer almadılar belki ama cemaate binlerce öğrenci yetiştirip bu insanların hayatlarını etkilemiş adamlar bunlar. Bır taraftan allahından bulsunlar bana ne diyorum. Dığer taraftan da oss yıllarında cektıgım sınır, stres kaygı aklıma geliyor.



 
zaten o kurumlardaki insanlar tek tek sorgulanıyordur. bir şey değişmez zira adam zaten çalıştığı dershane ile safını seçmiş. polis ya zaten almıştır göz altına ya da almak üzeredir.


  • prodeq  (16.08.16 00:30:42) 
17 aralık sonrası dönmediyse şimdiye lisansı iptal olmuştur zaten onun. dönmüşse de "kandırıldık" kontenjanından faydalanacak. her şekilde senin şikayet etmenin çok da bir önemi yok..


  • nrmnm  (16.08.16 05:21:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.