[]

amerika araba kiralama

Iyi aksamlar yine ben.amerikada araba kiralamak icin islemler yaparken express toll secenegi diye bisey cikti karsimiza.gunluk 11 dolar ile ucrete ilave ediyorlar.fakat express toll nedir hgs gibi bisey mi?bu secenegi istemedigimiz zaman otobanda giselerden odeme oluyor mu?bu konuda bizi aydinlatacak birileri varsa simdiden tesekkur ederim.




 
arabayı kullanacağın eyalette hangi sistemin kullanıldığına bak. ezpass, sunpass, peach pass gibi sistemleri var her eyaletin. araç kiralama şirketlerinde genelde bunların hepsini kapsayacak cihazlar oluyor. sana onu günlük fiyattan iteliyorlar. senin yapman gereken arabayı nerde kullanacaksan oranın pass'ını prepaid varsa onu alıp plakanı tanımlamak. bu sayede içine para yükleyip gerektiği yerlerde kullanırsın. her güne para vermezsin.

ben en son sunpass'in stickerını almıştım. içine 10 dolar attım. sonra internet sitesinden kiraladığım aracın plakasını girdim onunla eşleşti yani. sonrasında gişelerden geçtikçe miktar düştü. kredi bitince yine para yükledim.
  • mr.goodcat  (15.08.16 22:36:59) 
Toll Roads dan gectigin zaman her turlu alirlar, eyaletine gore deissede bazi otoyollarda cash odeme icin gise bulunuyo, ana yoldan ayrilip oraya geciyosun, nakit odeyebilirsin, bazilarinda trafik aksamasin diye direk toll by plate var geciyosun onlar kamerayla bakiyolar araca, eger pass in varsa ordan kredi dusuyolar yoksa plaka adresine ucreti almak icin invoice gonderiyolar, arac kiraliksa senin kredi kartin adamlarda oluyo direk masrafi sana cikarir.
Simdi diyelim pass almadin, ne toll by plate den ne de cash gisesinden gectin, iste o zaman hayvan gibi cezali yolluyo, onuda rent a car sana yukler sen arabayi coktan teslim etmis olsan bile, mr.goodcat in dedigi gibi eyaletin pass sistemine bak ve bence otoyol kullanicaksan kesin al, kafan rahat olsun, icinde 3-5 dolar kalirsa salla, 50-100 dolar ceza yemenden daha iyidir.

  • Mccknightt  (15.08.16 22:50:34) 
ben orlandodan kiralamistim miamiye oradan key weste gittim. o yollarda sunpass var ve odeme noktasi da yok onceden alman lazjm yani. simsi baktim 2014 icin konusuyorum gunluk 5 dolar odemisim.


  • oscar  (15.08.16 23:31:19) 
miami orlando arasında ben kullandım her geçiş 5 dolardı günlük 8 dolardı.
Al tabi yoksa ceza yersin. Ama öğren güzergahında geçiş var mı?

  • basond  (16.08.16 00:07:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.