[]

Kahve

Arkadaslar merhaba,

Size birkac sorum olacak. Artik nescafelerden biktim, o zift gibi aci tadina daha fazla katlanamayacagim. Size birkac sorum olacak

1. El degirmeni olarak sozenin degirmenlerinden alicam. Bunda hem french press hem turk kahvesi boyutunda kahve ogutebilir miyim? Iki cesidi mevcut sanirim. Uzun ince olan 60,kisa tombul olani 75 lira falan. Hangisini tavsiye edersiniz ve nerede bulurum istanbul disinda? Internet de olur aslinda.

2. French press aldim bi tane, onun icin kahve olarak ne tavsiye edersiniz? Tchibo african blue deneyeyim diyorum ama bilemedim. Aci bir sey olsun istemiyorum.

3. Bu bayat turk kahvelerinden de biktim onu da cekirdek olarak alicam. Bir de onun icin tavsiye istiyorum mumkunse.

Not: sozlukten kahvedelisi'ne mutlaka danisin diyenler olacaksa halihazirda kendisine mesaj da attim :)

Tesekkurler..

 
2- Guatemala olanı mutlaka dene


  • kablelvuku  (15.08.16 21:11:15) 
1. uzun ince olanı alacaksın. her türlü kalınlıkta çekersin.

2. madem öğütme işine giriyorsun, adam gibi çekirdek kahve al. sanalbaharat, kahvefabrikasi vs. den alabilirsin. öğütülmüş kahve hızla bayatlar. çibodan öğüttürüp eve getireceğin kahve bayat olur. hatta öğütmeden de bayattır. starbucks, tchibo gibi yerlerdeki çekirdekler uzuuuun süre kavrulmuş halde beklerler. halbuki internetten alacağın kahve kavrulup yollanır.
  • mattiadestro  (15.08.16 21:44:17) 
tchibo african blue güzel. tchibodan alacaksanız tavsiye ederim.


  • slow like honey  (15.08.16 22:13:02) 
tombul sozen her turlu cekiyor, hem aeropress hem turk kahvesi icin ayarlanabilir.


  • disq  (16.08.16 12:48:56) 
Kurukahveci mehmet efendinin filitre kahveleri var. Colombia olanlarini tavsiye ederim. Taze ve lezzetli oluyor.


  • badabista  (16.08.16 15:39:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.