[]

webmail programları.

neden bahsettiğimi tam olarak bilmiyor olabilirim.
şöyle anlatayım. web siteme üye olanlara xyz@benimsitem.com diye email adresi oluşturdum diyelim. ve bu üye panel.benimsitem.com adlı sub domain üzerinden bu emaille giriş yapabilsin ve bu emaili kullanabilsin. giriş yaptıktan sonra gmailine falan girmiş gibi mail atıp alabilecek.

bu şekilde kurabileceğim bir online mail programı var mıdır?

 
websiten.com/webmail

bi dene bakalım. zaten roundcube / horde diye seçenek çıkar çok büyük ihtimalle. (zaten var yani, bir şey yapmana gerek yok)
  • rodriguez2  (15.08.16 13:23:11 ~ 13:24:01) 
Gmail kurumsal servisi işinizi görür belki. Ya da gidip herhangi bir hosting paketi alıp bunu yapabilirsiniz. benimsitem.com/webmail üstünden kullanıcı girip maillerini kontrol edebilir.


  • teknikekip  (15.08.16 13:24:22) 
web sitenin yer aldığı host'un böyle bir özelliği olması lazım. Hostun panelini kontrol edin. Özellik varsa ayarlarda mail ile ilgili bölüm de olur. Hostunuz sınırsız değilse muhtemelen mail hesapları da sınırsız değildir. Bazen 1, bazen 5 bazen 100 hesap verebiliyor hosting şirketleri. Artık sizinkinin kapsamına bağlı. Daha önce microsoft'ta da, Gmail'de de alan adını kaydedip direkt bu altyapıları kullanabiliyordun. Sanırım onu kaldırdılar artık.


  • himmet dayi  (15.08.16 13:25:41) 
webmail.HOSTING-ALDIGIN-SITE.com olabilir (örn:hostgator)

email.HOSTING-ALDIGIN-SITE.com olabilir (örn:godaddy)

diğerlerini google'da ararsan çıkar.

ama istediğin bu değil biliyorum.

şuna bi bak, kendi sayfana login formu koymak için. fikir vermesi açısından: forums.cpanel.net
  • yoggi  (15.08.16 13:32:55) 
@rodriguez2 var ama cpanelden girebildiğim webmaile yönlendiriyor. horde roundcube veya squirrelmail çıkıyo. yönlendirilmesin istiyorum.

@want2die biliyorum gmail üzerinden kullanıyorum. ama istediğim o değil. kullanıcılar benim sağladığım panelden sadece benim verdiğim emaili kullansınlar istiyorum.

@teknikekip gmail kurumsalı incelemedim bakıcam. ama gmaille bi bağlantısı olsun istemiyorum. her şey tek site üzerinde olmalı. webmail diye değil benim oluşturduğum kalsörden hatta subdomainden giriş yapılmalı.

@himmet dayi sınırsız email açabiliyorum. gmailden yada outlooktan emailleri kurup oradan kullanabiliyorum.

@yoggi foruma bakıcam. webmail.HOSTING-ALDIGIN-SITE.com gibi istemiyorum sadece benim benim domainim & subdomainim olmalı.


horde roundcube veya squirrelmail den birini acaba istediğim yere kurabilir miyim onu araştırıcam. aslında istediğim bu 3ü gibi de değil biraz daha ayrıntılı bir şey olsa daha güzel olur. www.kayako.com süper ama çok pahalı.
  • entropik  (15.08.16 14:07:18 ~ 14:07:47) 
webmail.itu.edu.tr

bunlar tam da benim istediğimi yapmışlar mesela.
  • entropik  (15.08.16 15:55:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.