[]

saçlarım çok kuru ve hacimsiz?

saçlarımı boyattım. önceden hacimsizdi şimdi hem kuru hem hacimsiz dik durmuyo şekil almıyor.

kullandığım şampuanın alakası yok benim saçlarla değiştireceğim fakat hangi şampuanı alacağımı bilmiyorum. dökülmede var koparak dökülüyor.

mesela hacı şakirin kalıp sabunu ile saçımı yıkadığımda saçım istedigim kıvamda oluyor fön çekince iyi şekil alıyor yalnız kalıp sabun saçıma sabun veriyo ve inanılmaz kepek yapıyor. kalıp sabun gibi saçımın hacimli görünüp şekil almasını sağlayacak ama zarar vermeyecek birşey arıyorum.

 
Saç kremi/köpük kullanmayı denedin mi? ya da başka şekillendiriciler?


  • manuelka  (15.08.16 00:02:30) 
@manuelka

şekillendirici kullanıyorum özellikle. sorun yıkadığım şeyde. şimdi edit çekicem duyuruya anlıcaksın.
  • Caaannn  (15.08.16 00:11:17) 
Dogal zeytinyagi sabunun kullanin artik ciddi ciddi yayginlasti, internette bir cok bilgi var. kepek yapmiyor, istediginiz gibi sekil aliyor. Sacin alismasi bir sure aliyor ama sonrasinda super oluyor. Onemli olan sabunun kuru olmasi yani yeni yapim olmamali zaten bloglari vs okudukca goreceksiniz. Dogal zeytinyagi urunleri satan yerler de yardimci olur sac icin derseniz kurumus ( ayni iki uc hafta beklemis) sabundan verirler


  • kassiopeia  (15.08.16 00:35:57) 
Saç sekillendirici kullanmak istersen pantene mükemmel bukleler miydi neydi o baya güzel.


  • chitosan  (15.08.16 07:26:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.