[]

Domain Transferi

Merhaba. İsimTescil'de 5 tane domainim var. Sahibinin ismi fetö'yle birlikte anılıyor. Şirket kapatılır filan, domainlerim uçar. Bu yüzden başka bi şirkete (godaddy) taşımak istiyorum domainlerimi. Bu iş nasıl yapılır? Mail durumları filan varmış. Bunlardan haberim yoktu. Nasıl yapabilirim?




 
goddaddy tavsiye etmem. sebebi ilk aboneliklere çok güzelmiş gibi gözüküp yenilemeler yüksek fiyatlı oluyor. ben şahsen godaddyden bir türk firmasına taşıdım 2 gün önce. şuan trasnferler 5 dolar.


  • latsc  (15.08.16 00:06:50) 
@latsc, hangi firma o?

godaddy, gitgide fiyatları şişiriyor. namesilo düşünüyordum ben de...

.
  • kartallar yuksek ucar  (15.08.16 00:10:09) 
turhost


  • latsc  (15.08.16 00:11:34) 
hep reklamını yapıyorum gibi olacak ama geçen kampanya maili geldi, 14,90'a transfer ediyormuş:
www.guzel.net.tr

  • rodriguez2  (15.08.16 00:37:02) 
Godaddy transferini farklı hesaplar açarak (kod hesapta bir kullanımlık) ucuza transfer edip daha sonra tüm domainleri tek hesapta toplayabilirsin belki ama ikinci sene fiyatı arttığı gibi kod kabul ettirememe durumun da var.

Eğer ödeme işini yapabilirim dersen rebel.com var 5 domaine kadar transferi domain başına 3.99$ dan yapıyorlar. Ben enpara ile ödeme yapamadığım için hesap bloke oldu desteğe yazıp açtırdım ama bi daha denemeyip name.com a taşıdım 8.25$ + ücretsiz who is karşılığında.

www.rebel.com
  • EkimBebesi  (15.08.16 00:38:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.