[]

Anneye bilgisayar

Selamlar, aşağıdaki bilgisayarı anneme almayı düşünüyorum. Film dizi izlemelik, facebook falan takılmalık. Bir de office kullanmalik olucak. Ancak 32gb yeri var sadece, bunun ne kadarını windows dosyaları kaplıyor? Sizce nasil alayim mı? Alternatif sunarsaniz da sevinirim. Önceliğim laptopun çok büyük olmaması. Yani 15 küsür inç olanları istemiyoruz.

Teşekkürler.

www.vatanbilgisayar.com

 
Önermem, 32GB çok az, disk kısa zamanda dolar ve sorun yaşarsınız. Siz bişey indirmeseniz bile Windows güncellemeleri ve programların kendi ürettiği veriler disk tüketir.


  • mikro patlama  (14.08.16 19:24:15 ~ 19:29:39) 
anneye bilgisayar demek resmen bulabildiğim en ucuz ve en dandik bilgisayarı alayım da idare etmeye çalışsın demek olmuş... kendinize alıp kullanmayacağınız bu çöp düzeyi teknoloji artıklarını niye konu anneye vermelik olunca tercih ediyorsunuz? tamam gidip 5000-6000 liralık kasa toplayıp üst düzey sistem dizmeyin, tamam gidip asus rog oyuncu laptopu filan almayın da en kötüsü niye? biliyorsunuz kullanırken kasacak, takılacak, yetmeyecek... eziyet olacak bunu kullanmaya çalışmak sonra ya sıkıla sıkıla kullanacak ya da bir kenara atıp bırakacak.

minimum i5 serisi 5. 6. nesil işlemci olsun enazından, 2gb olup çoğunu sistemin yediği yetersiz ram olacağına üç kuruş daha verin de 4gb ram olsun mesela. 800 vereceğine çık 1200 ver ama 800ü çöpe vereceğine 1200e iş görecek alet al.
  • ucan spagetticanavari  (14.08.16 19:59:19) 
Hocam boş yapma be. Film izlemek ve facebook kullanmak icin dedim iyiki. Önceliğimiz de laptop küçük olsun demişim değil mi? Varsa alternatifin koy. Su yukardaki laptopta bizim icin tek sıkıntı 32gb olmasi. 15 inç altina bakıyorum da sanirim en uygun 1700tl var. Film izlemek icin verecek para degil...


  • monsieur turti  (14.08.16 20:19:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.