[]

Nedir benim sorunum?

Selam duyuru ahalisi,
böyle duyurular açmayı hiiiç sevmiyorum; ama yine de sorunumu paylaşmam gerekiyor.

Hayat boyu karşıma çıkan bir problemim var ve bu benim özgüvenimi kemiriyor.

Soru genel düşünme yeteneğimle ilgili.
Bölümüm, mesleğim, analitik ve hızlı düşünme gibi yetenekler istiyor.
Atıyorum bi sınıf veyahut bir iş ortamındasınız ya da mülakat. Size sorulan bir soru var ve anında düşünüp yanıtlamalısınız.

Ben işte bunu yapamıyorum.
Kendi başıma bir sorun hakkında düşünürken, ders çalışırken vs. konuları anlamada sıkıntı çekmiyorum. Ya da ne bileim bir problemin çözümünü bulabiliyorum; fakat soru çok basit olsa da başkaları arasında ya da soruyu soranla teke tek hiç fark etmez kilitleniyorum, anında cevap veremiyorum illaki oturup tek başıma istişare yapacağı m. Bu bana hem mülakatlarda heö de iş hayatında eksi olarak dönüyor. Biri bir problemin çözümü ile ilgili bişi sorsun hemen bir endişe gibi bişi kaplıyor içimi. Sizin de başınıza gliyor mu? Nedir ya bu dalıcam valla kendime, sinir oluyorum:/:/:/

 
Kendi kendine konuşma çalışmaları yap.


  • dissendium  (14.08.16 18:40:59) 
Belki anksiyete denilen şey, belki topluluk önünde konuşamama. Sinir olmazsanız daha çabuk çözersiniz sanırım. Psikolog ile görüşmek olabilir.


  • neynep  (14.08.16 20:23:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.