[]

İş hayatın alışmak - kendi başına yaşamaya başlamak

Mesela okulu ziyarete gideceksin hftaiçi, gidemiyorsun. BAğımlısın

Haftaiçi bir kaç gün süren bir kamp var, anca cuma gidip pazar dönüyorsun en fazla. O da en iyi ihtmal.

daha nönce parttime idim. 3 gün 2 gün çalışıyordum. Bayağı rahat hissediyordum. GEçip bitiyordu yükü yoktu.

Öte tarafta evi idare etmek. eve 6-7-8 gibi gelmek, evi düzenlemek yarın negiyecğim ne yemek yesem akşam, yarınki kahvaltıyı napsam vs.


İnsan elbet alışır her şeye de. Bunlara alışşmak korkutuyor açkçası.

Sizin geçiş nasıl oldu, hala var mı bu tür kaygılar, adapte olamamışlıklar?

 
Farketmeden alışıyorsun inan ki. Sonra bu hayatın akışa binince bi süre sonra sana rahat geliyor. Eger benim gibi biri isen bu rahat batabilir. Ama bence batmasın sonra boka batıyorsun eski düzeni zor yakalıyorsun. Haftasonun tatilse iki üç günlük ne varsa yap. Yeni bir haftaya baslarken iyi oluyorsun. Bazen diyorum ki keske tek dertlerim ne giyineceğim olsa..


  • fıytfıyt  (14.08.16 15:02:49) 
3,5 yıldır adapte olamadım, arada iş değiştirdim idare etmeye çalışıyorum. Haftaici günü kurtarıyorum sadece, "Allahım bugün bir şekilde bitsin, eve varabileyim, yemek de işte sussun yesin herkes" ile saat 21:30 oluyor zaten. Haftasonu ve tatilleri bekleyerek yaşıyorum.


  • Sulfoxaflor  (14.08.16 15:20:32) 
ben de tüm haftaiçini haftasonunu düşünerek geçiriyorum. 3 yıldır alışamadım. haftaiçi akşamları dışarı çıktığımda hiç keyif almıyorum. ütüsü, duşu, tıraşı bilmem nesi diye diye aklımı kemiriyor hala düşünceler. millet işten çıkıp önce spora, sonra da bir şeyler içmeye gidiyor. nasıl yapıyorlar anlamıyorum. yine de nasıl oluyorsa zaman geçip gidiyor.


  • violetsky  (14.08.16 15:49:32) 
3 hafta oldu durum aynı bende :(


  • Cursed Chico  (24.08.16 16:13:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.