[]

çıldırmama az kaldı doktorum nerede

lanet olası bir virüs programı yüzünden çıldıracağım bu işi halleden dilesin benden ne dilerse

2 gündür deli gibi bir virüsü silmeye çalışıyorum yazılar çince olduğundan çok zorlandım çok zaman sonra ludashi.com diye okudum ve internette öyle aradım konuya deli gibi yoğunlaşınca 360 yazısından yola çıkarak lanetin virüs değil virüs koruma programı olduğunu anladım ama virüsten daha beter en faydalı şu 5 linki buldum

uzmanim.net

uzmanim.net

skullhammer.blogspot.com.tr

eksisozluk.com

eksisozluk.com

HELAL OLSUN ADAM BUNU YAZMIŞ ÇOK DOĞRU

NAZIM NUR

habersiz yüklenen - kolayca kaldırılamayan her program virüstür!

arkadaşlar 360 total security denen rezil güya virüs koruma programı olan ama en iğrenç virüslerden daha iğrenç olan virüsü nasıl silerim bu işi bilgisayara format atmadan halletmek istiyorum ama öyle de olmazsa değil format atmak bilgisayarı parçalamaya bile hazırım 2 gündür bunla uğraşıyorum ya ben ya o bu dünyaya ikimiz fazlayız birimiz yok olacak.

 
combofix denediniz mi? combofix ve adwcleaner'in temizlemesi lazım diye düşünüyorum.


  • mytonn  (14.08.16 15:08:18 ~ 15:10:58) 
İngilizceniz varsa yabancı teknik yardım forumlarına başvurun, çok detaylı yardım ediyorlar. Yoksa türkçe forumlar da olur.


  • Adramelekhh  (14.08.16 15:34:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.