[]

Ttnet nakil kandirmacasi!

Merhaba arkadaslar yaklasik 3 hafta once sehir degisikligi(aydin dan izmir e) nedeniyle nakil talebinde bulunduk ve bize 5 agustosa kurulum randevusu verdiklerine dair mesaj geldi.günü geldiginde kimse ugramadi bende tekrar aradim musteri hizmetlerini aradigimda randevumuzun olmadigini iddia etti elimdeki mesaja ragmen ve tekrar gün verdi neyse bir hata filan olmustur diye sorun yaratmadim lakin o gunden bu yana 4 randevu daha verildi hatta sonuncusunda karsiyaka telekom mudurlugunden aldik randevuyu(bu c.tesi icindi) halen giden gelen yok aradigimizda yine randenuz gozukmuyor diyor musteri hizmetleri.kullanmadigimiz net icin fatura da yolladilar:D bana akil verin ne yapayim? Artik sabrimin sinirini zorluyolar. Firma tahmin edebileceginiz gibi ttnet. Okuyup yardimci olacaklara simdiden tesekkurler




 
TTnet in Twitter adresi üzerinden şikayetinizi belirtin daha etkili olur. Defaatle kayıt oluşturduğunuzu ama kaale alınmadığınızı vurgulayın.
Olmadı aboneliğimi sonlandırmak istiyorum diyip neden sorusuna da bu şikayetinizi yazın. Daha etkili olacağı kanısındayım. Bulunduğum bir Ege ilinde TTnet arıza servisi çok hızlı 2 kez sorun yaşadım ikisinde de araçlarıyla geldiler.

  • creedwar  (14.08.16 10:50:01) 
mahallenizin bağlı olduğu santrali bulun. bulmak biraz zor olur ama muhtar falan bilebilir. normal bir bina tarzı bir şey oluyor girişinde kapısında bir şey yazmayabilir. yani telekom vs. o santralde çalışan adamlar size gelip kurulum yapacak. yani işi yapacak olan adamlar onlar. onlara yapışmalısınız. müşteri hizmetleri falan hikaye.


  • mr.goodcat  (14.08.16 10:52:01) 
aynısı benim başıma geldi haziran ayında. Ankara'dan İstanbul'a nakil yapamadılar resmen 3 hafta. 4 tane telefondan , 2 tane twitter'dan olmak üzere 6 şikayet açtım çözüm olmadı.

Önce yanllış adrese nakil yapıldı , sonra yeni nakil için randevu verip gelmediler .

Nakil 3 hafta sonunda yapılınca müşteri hizmetlerini arayıp önce yanlış yapılan nakil nedeniyle 1 tane nakil ücretini iptal ettirdim , sonra da nakil süresi boyunca kullanamadıgım hizmet günlerinin ücretini iptal ettiler faturadan.

Ara müşteri hizmetlerini , anlat durumu , iptal edeceklerdir.
  • MiraTaurus  (14.08.16 12:41:46) 
Aynısı benim de başıma geldi, yaklaşık 2 hafta sürdü olayın halledilmesi.


  • kahoan  (14.08.16 13:15:38) 
Benim de basima gelmisti. Interneti gelip bagladiktan sonra bolgenizde internet yok dediler. Oha dersin elbette. Sonra itiraz ettim elbette ise yaramadi. Interneti baglattigim yere gittim kizginca. O da kizdi bir yere telefon acti. Dukkani eve 10 dk uzakliktaydi. Eve vardigimda internet acilmisti.

O zamanlar yalnizca TTNET vardi. Artik superonline kullaniyorum. Bence cezasi neyse ode ve onlardan kurtul.
  • Traveller  (14.08.16 13:45:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.