[]

kabin bagajı

yanıma laptop, 2 pantolon 2 tişört 2 de gömlek alsam..
kabin bagajından geçirir miyim?
küçük bir çantaya soksam.

geçerse yanına birkaç parça şey daha al diyebilirsiniz.

 
Kabin bagaji boyut siniri ve agirlik sinirini gecmedikce, yasakli maddeler almadikca (yanici maddeler mesela) ve sivi kisitlamasina dikkat ettikce her seyi alabilirsin.


  • kuehles blondes  (14.08.16 10:31:44) 
thy ise karışan eden yok. memleketten gelirken hep cevat kelle gibi biniyorum uçağa. bugüne kadar kimse sen napıon demedi. ( yurt içi uçuş tabii )

pegasus filan ise tartıp biçiyomuş.
  • spirit crusher  (14.08.16 11:23:43) 
Thyde de cabin approved etiketi almak en garanti çözüm. Yalnız laptop ve eşyalar ayrı çantadaysa alınmıyor. Tek çanta hakkı var (business class 2 çanta)

Sınır 8 kg ve boyut sınırı da var. Havayolu firmasının sitesinden bakmak en doğrusu.
  • fuzzy olmak istemistim  (14.08.16 11:29:21) 
@fuzzy olmak istemistim
Thy'de ekonomi biletiniz de olsa 1 kabin bagajına ek olarak, laptop çantası, kişisel küçük çantanız, şemsiye vb eşyalardan birini alabiliyorsunuz. Kıyafetler ve laptop ayrı çantalarda olabiliyor.

www.turkishairlines.com
  • archmage mahmut  (14.08.16 12:32:45) 
Pegasus cinslik yapabiliyor-muş.

THY, AtlasJet ve Norwegian'da nizami boyutlardaki kabin bagajı ve büyükçe sırt çantasıyla yurtdışı uçuşlarda sorun yaşamadım.

Şampuan vs. için Rossmann gibi yerlerde regulasyona uygun sise setleri bulunuyor. Onları kullanabilirsiniz.
  • fever  (14.08.16 13:45:34) 
Genellikle laptop kabin bagajından ayrı değerlendiriliyor ve izin veriliyor. Bu durumda laptopu ayrı taşıyıp diğer eşyalarını kabin bagajı ölçülerine sığdırabiliyorsan sorun olmaması gerekir. Ben bu şekilde pgs ve thy ile uçtum. Ancak havayoluna göre değişebilir, en iyisi havayolunun sitesinden kontrol etmek. Özellikle aktarmalı uçuşlarda havayolu değişikliği varsa ikisine de bakmak lazım.


  • mikro patlama  (14.08.16 13:52:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.