[]

ludashi.com virüsü nasıl silinir?

ludashi.com virüsü nasıl silinir?

lanet olası virüs bilgisayarıma girdi ve çıkmak bilmiyor. 12 saattir bilgisayar başında uğraşıyorum malware avast spyhunter adwcleaner hepsini denedim olmadı. sanırım format atacağım ama atmak istemiyorum. bu virus bilgisayarına girmiş biri varsa ve silebildiye bana nasıl sildiğini yazarsa çok sevinirim. virüsün sembolü saat tarihin solunda gözüküyor sarı yuvarlak içine siyah artı işareti üstünde de turuncu bir yuvarlığın içinde rakamlar azalıp artıyor bir de gözlüklü sakallı leş piç bir çinli var. aklımı oynayatacağım bu virus nasıl silinir. ekran resimlerini yolladım. umarım bu virusu silmiş biri bana nasıl sildiğini öğretir.

hizliresim.com

hizliresim.com

hizliresim.com

 
Avira antivirüs dene bi de


  • hasmetizm 2046  (14.08.16 11:33:00) 
Bunlar çok fazla yere yerleşiyor. Tüm tarayıcıları temizliyorlar genelde. Zor iş. Google a sor avira çözüm olmazsa.


  • hasmetizm 2046  (14.08.16 11:34:32) 
Kayıt defteri temizleyiciyle temizle birde sonra tekrar çalıştır dediğin programları. İşe yaramazsa sistem geri yükleme yap.


  • uyusam iyi olur  (14.08.16 11:41:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.