[]

Kitap ayracı olarak kalem

Bir kurşun kalem olsun istiyorum, ve bunu kitap ayracı olarak kullanabilmek istiyorum. Yani normal kalemler gibi tombalak olmasın, geniş olsun ve kalınlığı az olsun. Var mı böyle bişey? Varsa nereden bulabilirim?

Kitap okurken istediğim yerleri işaretleyip küçük notlar tutmak istiyorum ama kitabın yanında kalem taşımak çok külfetli. Böyle bişey yoksa da ben üretimine geçip zengin olayım bari :]


 
  • sttc  (13.08.16 23:16:32) 
ya işinize karışmak gibi olmasın ama ne kadar ince olsalar bile, ayraç dışındaki her türlü cisim kitap arasındayken kitabın cildinde dikey, boydan boya çatlamalara yol açıyor.


  • m e b  (13.08.16 23:35:28) 
valla ben pc rami kullanıyorum.rahatım.tavsiye ederim.500mb ddr-1 hey gidi günler...


  • mungojerry  (14.08.16 01:15:28) 
Bir kurşun kalemi önce kenarlardan kesip törpüleyerek, sonra da camkağıtlayarak istediğim inceliğe ve şekle getirdim:

oi66.tinypic.com
  • long live rock n roll  (07.10.16 17:06:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.