[]

kedi aşısı meselesi

2-3 ay kadar önce bir arkadaşımdan aldığım kediciğimin aslında karnesinin bulunmadığını ve hiçbir aşısının yapılmadığını dün öğrenmiş bulunuyorum. başlarda kuduz hariç tüm aşılarının yapıldığını söyleyip, sonrasında karneyi vermemek için beni aylarca oyalayan "arkadaşımız" sayesinde aşı masrafları maalesef üstüme kaldı. yaşadığım semt olan acıbadem'de 300 tl fiyat çekilince ne yapacağımı şaşırdım. bu işi daha makul bir fiyata yapabilecek -tercihen kadıköy civarlarında- veteriner tanıdığı olan arkadaşlar iletişime geçerse çok mutlu olacağım. ayrıca kedi sahibi arkadaşlar, 5 aylık bir kedi için yapılması şart olan aşı türlerini belirtebilirlerse süper olur.
teşekkür ederim şimdiden hunharca.

NOT: ne olur ne olmaz, mail de verelim; tekinidil et gmail nokta com

 
bizimkinin karnesinde sadece mantar aşıları ve kuduz var. bunların maliyeti de 100ü bulmaz. bir de parazit aşıları var o da 25-30 falan tutar. neye 300 demiş çok merak ediyorum. o fiyata kısırlaştırma falan dahil olabilir ama kısırlaştırma için 5 ay erken.


  • cro magnon  (01.12.09 19:50:35) 
anadolu yakasında değil ama, beşiktaştan ortaköye giderken, hemen yıldız korusunun girişinde bir hayvan barınağı var. veterinerler orda aşıları çok daha düşük ücretle yapıyorlar, ayrıca verdiğiniz para da yine orda barınan bir dolu hasta hayvanın bakımında kullanılıyor.
hem onlar bilirler ne gibi aşılar yapılacağını. bir vapurla geçip bakabilirsiniz derim ben.

  • kompos  (01.12.09 21:45:37) 
hayvan barınaklarına sorun. ataşehirde de olacaktı.


  • ozdek  (01.12.09 22:34:11) 
marmara üniversitesinin hayvan hastanesi olması lazım o yakınlarda?
haydarpaşa-kadıköy arasında bi yerde diye biliyorum, bir izmir'li olarak...

  • uyuzcan  (02.12.09 00:11:07) 
oehh... ben de acıbadem de oturuyorum. kadıköy anadolu lisesinin karşısında bir veteriner var orası tanesi 40'a yapıyor. parazitleri 20ye yapıyor. sonra bahariyede bir sokak var katotopark ın olduğu. orada da veteriner var orası tanesi 35e yapıyot. ikisi de iyi yerler.


  • clementine  (02.12.09 07:24:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.