[]

3 kişilik kamp çadırı alacağız. Anlayan beri gelsin.

biz 3 arkadaş 3-4 günlüğüne kamp yapmayı düşünüyoruz. ve bu süre içerisinde çadırda kalmak istiyoruz.
daha önce hiç çadır tecrübemiz olmadığı için nasıl bir çadır tercih edeceğimize karar veremedik. linkli yardımlarınızı bekliyoruz.

internetten biraz baktım ama 30 liraya da var 300 liraya da var. biz şöyle 100-130 liraya alabileceğimiz kullan at kadar kalitesiz olmayacak şekilde arıyoruz.

Not: Evde kullanmadığı eli ayağı düzgün çadırı olan varsa 2. el de düşünebiliriz.:)

 
4 kisilik alın. 50 liralik çadırı 2 senedir kullaniyorum. Zaten yilda 1 kere kullaniliyor. Altiniza sisme yatak deniz yatagi tarzı bi sey alin. Yoksa yerin sertliginden sabah kalkamazsiniz.


  • westblack  (13.08.16 17:09:37) 
Dekatlon


  • neynep  (13.08.16 17:36:13) 
2010'da 50tl ye aldığım 4 kişilik çadır her sene 1 kere partilerde kullanıldı, hala sağlam. Çok pahalı bir şey almana gerek yok.

şişme yatak yerine kalın matlar var, battaniye de serebilirsin, yaz vakti battaniyenin hissi nahoş olabilir.

El feneri çadırda çok iş görüyor, telefon bir yere kadar. çadırda değerli bir şey bırakılmaz zaten de açıp kurcalamasınlar diye fermuar tutacaklarından geçecek kadar ufak asma kilit alsan iyi olur.
  • kimlanbu  (13.08.16 17:43:39 ~ 17:44:18) 
hah ya aradığım şeyin adı mat. el feneri de alırız.
çok teşekkürler:)

ayrıca şuna dikkat edin diyecekler varsa memnun olurum:)
  • cahs  (13.08.16 17:56:37) 
golgeye kurun :)


  • vazovski  (13.08.16 18:56:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.