[]

itü makinaya başlayacak öğrenciye yurt

merhaba, küçük yeğen itü makinayı kazandı şimdi nerede kalacak sorunları yaşıyoruz. gümüşsuyu erkek öğrenci evi yer olarak iyi ama yemek olayından dolayı çekinceleri var çünkü sadece yatacak yer vs. için fiyat yüksek.. gümüşsuyunda kalanlar yemek olayını nasıl hallediyorsunuz? 2. sıraya vadiyi yazsa gidiş geliş zor olur mu? istanbulu bilmiyoruz ya da yakın çevrede saçma sapan kuruluşlara ait olmayan kahvaltı yemek sağlayan düzgün yurtlar var mı bildiğiniz?




 
mali olarak aman aman bir problemi yoksa, her şeyin hesabı yapılması gerekmiyorsa ilk sene kesinlikle yurtta kalsın. zaten yemek olayını isterse dışarıda da halleder.

hem güzel bir arkadaş çevresi yapar, hem saçma da olsa bazı şeyleri tecrübe etmiş olur.
  • kurnaz  (13.08.16 12:12:14 ~ 12:12:36) 
gümüşsuyu ve vadi için fiyata yemek dahil değil. okulda öğlen yemeği 2, akşam yemeği de 3 lira. iki yurdun dibinde de yemekhane var. yemek olayını pek dert etmeyin.

gümüşsuyunda kalırsa özellikle 2.sınıftan sonra çok rahat eder. 8.30 dersine 8.20'de uyansa yeter :) vadi için mesafe gözünüzü korkutmasın metro ile 40 dk falan sürüyor.

sorularınız için mesaj atabilirsiniz.
  • axl  (13.08.16 12:42:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.