[]

Başkası adına utanilan anlar

yaşayıp da unutamadiginiz, boyle ' en' leriniz var mı?

Lisede sınıf arkadasim ece ingilizce bir metin okuyordu. Metinde michael schumacher' in ismi geciyordu. ' şukumeykır' demişti. Dusundukce tüylerim diken diken oluyor fjfkfjfkfk.


 
Editleyeyim. Hemen linç etmeyin, tabii ki bilmiyor olabilir. Sadece, ben utanmıştım, bu.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (12.08.16 22:21:11 ~ 22:23:42) 
Ahanda ortak bir ortak noktamız daha; ben de Ece adına çok utandım, senin gibi birisiyle liseyi okumak zorunda kalmış. Hayat işte...


  • mete kudur  (12.08.16 22:28:14) 
the office izlerken her bölümde görebilirsin bu hissi.


  • kimlanbu  (12.08.16 22:28:18) 
Üniversitenin ilk yılında hazırlık okurken bir tane arkadaş, fıstık gibi bir kıza tanışabilir miyiz demişti, kız da hayır demişti ve arkadaş yanımıza geri dönmüştü. Nedense kızın tepkisine çok gülmüştüm. Çocuk adına da utanmıştım çünkü kıza resmen 0.5 uç var mı tarzında sormuştu.

İlkokulda da gür kaşlı bir arkadaşım, kaşının bir kısmını düzeltmek isterken tamamını kesmişti, sonra ikisi de eşit olsun bari diyerek diğerini de kesmişti. Çocuk bir ay falan kaşsız gezdi. Kafasına da deli gibi bant takmıştı.
  • dissendium  (12.08.16 22:29:49 ~ 22:30:06) 
komik olmayan komedyenleri izlerken yaşadığım utanç en olabilir. kimse de gülmez bu da uzattıkça uzatır en son ayıp olmasın diye güler millet. iyyhh


  • bir yudum  (12.08.16 22:32:44) 
mutercim-tercumanlik 1. sinif, metin analizi dersi vizesi, soru kagitlari dagitilmis ama sinav baslarindaki klasik ugultu hakim.

yanimda dgs'yle gelen ve o sirada 3. sinif ogrencisi olan bir kiz (yani fakulteye gelmeden once iki yillik uygulamali ingilizce-turkce cevirmenlik okuyup bitirmis bir kiz), kulagima egilip "baksana, translator ne demekti?" diye sordu. "ciddi misin? meslegin o senin" dedim. "ne kiziyosun yaa" diye onune dondu. kizmamistim ama cok saskinlikla sormustum. o kiz bir sonraki sene mezun oldu. o gunden beri surekli kendisi adina utaniyorum.
  • hopeless  (12.08.16 22:34:14 ~ 22:47:29) 
yeteneksizsiniz falan izlerken çok oluyor.

www.youtube.com şu mesela :(((( yine kızardım.

lisans boyunca derse katılan 10 kişinin 8i adına da utanmışlığım vardır. birileri konuşurken masanın altına doğru kayıyordum utancımdan.
  • nickimin hakkini veremedim  (12.08.16 22:46:21) 
@nickimin hakkı bu cok fenaymıs fjgdfgjfgk cokktym su an


  • yuvarlanantencereninkapagi  (12.08.16 22:52:47) 
en çok da tv'de malca hareket yapan tipleri görünce utanıyorum.
mesela hande ataizi'nin yüzünde patlayan o tokat, ajdar, alkış almak için zorlayan ve beklentinin altında karşılık bulan az ünlü şarkıcı ya da yarışmacılar, gta hilelerini darbe şifreleri sanan muhabir gibi epic fail yapanlar vs.

yazarken utandım yine.
  • m e b  (12.08.16 22:58:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.