[]

Dolar ne zaman alinir

Merhaba arkadaslar,

Basit bir sorum olacak dolar ne zaman nereden alinir? Hafta ici mesela doviz burolari kacta kapanir. Hafta sonu dolarda degisme olur mu? Saat kacta almak mantikli oglenmi aksam uzerimi yoksa gece mi? Internettenmi almak mantikli yoksa dovizciden mi bu sorularin cevabini merak ediyorum tesekkurler.


 
dövizciler daha ucuza satabiliyor galiba. Saati olduğunu sanmıyorum değişiyor sürekli, ama 5'ten sonra bir değişiklik olmuyordur herhalde.

(bugün biraz baktım, sayfaları güncelledim sürekli :D 2,95'ten 2,9485'lere falan düştü ama azıcık fark, almadım.) İnternetten uygun bulduğumda/bulursam alıcam ben.
  • rodriguez2  (12.08.16 17:56:31) 
ne zaman? kesinlikle mesai saatlerinde. mesai bittiği zaman piyasada işlem yapan çok az insan olacağı ve de bankalar kendi pozisyonlarına otomatik kapatamayacakları için marjları çok açarlar.

hangi saat? mesai saati içinde olduğu sürece saati bilemeyiz. dolar her saat çıkabilir de inebilir de, bunun kuralı olmaz.

nereden? miktara bağlı. miktar birkaç bin dolar ise çok fark etmez bürolar da olur. ama miktar arttıkça anlık olarak bankalardan daha uyguna almak mümkün olur. önemli olan şey şu: bankaya yoldan geçen biri gibi gidip "gişe kurlarından" alım yapmayın. hangi bankada hesabınız var ise, o bankanın internetinden satın alın. sonra gişeden döviz çekim işlemi yapın.
  • 507  (12.08.16 18:21:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.