[]

profesyonel fotoğraf makinasi

Kuzenim makine almak istiyorum daha eline makina almış değil ikinci el bitane almak istiyor nikon yada canon hangisi başlangıç için ideal olur hem öğrenmek için hemde fotoğraf çekmek için hangisi daha çok tutuyor önerdiğiniz modelleri ve piyasa fiyatlarını soylermisiniz şimdiden teşekkürler.




 
Canon veya Nikon ikisinin de kendine göre iyi yanları var. Ben Canon kullanıyorum senelerdir, tavsiye de ederim. Piksel, çözunurluk açısından gayet iyi. sahibinden.com dan alabilirsiniz, hatta satıcı sizin yaşadığınız şehirde olursa buluşup öyle alın, ben o şekilde almıştım mesela. İkinci el alırken ne kadar çekim yapılmış onu öğrenin mutlaka satıcıdan, bunun için programlar var o şekilde öğrenilebiliyor. Çok profesyonel olarak kullanmayacaksa da daha uygun fiyata olan markalar var Fujifilm gibi. Lensleri illa çeşit çeşit de olmasın başlangıç için 18-55 iyidir her zaman.


  • Düş Hekimi  (12.08.16 22:53:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.