[]

Serum Bağlı Fotoğraf Fenomeni

arkadaşlar neredeyse her hafta instagram timeline ımda görüyorum bu fotoğraflardan. genellikle serum yiyen kişi kız oluyor. yaz-kış, mevsim fark etmeksizin düzenli olarak görüyorum. gizli bir salgın mı var? yoksa yeni bir trend mi?




 
<buraya mağara esprisi gelecek>

cevap: instagram'ın icadından beri süren bir gelenek o..
  • nrmnm  (12.08.16 13:02:21) 
(bkz: ilgi orospusu)


  • kimlanbu  (12.08.16 13:11:15) 
İlgi orospısı +1


  • mahone  (12.08.16 13:13:17) 
canım babam kalp krizi geçirdi diye yer bildirimi yapanlar var la.
kimolumlanbu +1
millet tüm gözler üstünde olsun istiyor.
  • seyduna6687  (12.08.16 13:15:35) 
yahu hastanede kolda serum varken gözler yarı açık şekilde selfie çekip paylaşmanın nesi normal ? "Ah canımmm nolduuuaaa" yorumları almak dışında ne gibi bir sebebi olabilir ?

Olaylar arasında bağ kurarken de mantıklı benzetmeler yapılır, izmir gibi bir yerde yaşıyorum ve herkesin çoğu bölgede istediği gibi giyinip gezebilmesinden gurur duyuyorum.
  • kimlanbu  (12.08.16 15:48:01) 
insaf biraz insaf açık giyinen kadın ile bu mevzunun alakası nedir arkadaş?
bir insan hasta olduğu zaman neden fotoğrafını çekip paylaşma isteği duyar sen bunu bi açıkla? öyle bir insan benim zerre skimde değil zaten. sadece o kafanın amacı ne? yorum bu yani. kendimize dert ettiğimiz, dünyamızın merkezine oturttuğumuz bir sorun değil bizim için. o fotoğrafın altına "canım ya kıyamam. geçmiş olsun" yazıp üzgün sıfat yapanda bik bik konuşuyor asıl sikilmiş psikoloji o insan işte gidin ona söyleyin lafınızı. anlamadım ki açık giyinen kadına ne ara geldi mevzu.
ilkokulda beslenme çantası bile " olan var olmayan var" diye hazırlanan nesilden gelmişiz, gösterişin dibine vurulmuş devir de boş boş konuşuyoruz işte.
  • seyduna6687  (12.08.16 16:30:41) 
Ben bu konularda eski kafalıyım. Şahsi fotoğrafların sosyal medyada paylaşılmasını saçma buluyorum. İster hastanede olsun, ister arkadaş grubuyla eğlenirken olsun.


  • auroraaurora  (12.08.16 16:54:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.