[]

amerikada cep telefonu kullanimi

vodafone'a gunde 13 lira odersem turkiyedeki dakikalarimi internetimi kullanabiliyorum.
2 hafta icin 180 lira filan yapiyor.
prepaid simcardlar varmis. iphone6 kullaniyorum.

nasil yapayim? 1 gb internet ve 70 dakika tr ile konusma yeter.

 
aylık 2 gb internet 25 usd ama 5 gb 50 usd olanı alsan daha iyi gibi.

bir de skype'dan aylık 100 dk paketi al 7 dolares. normal hatlarla 5-6 kat pahalıya gelir.
  • 507  (12.08.16 10:46:43 ~ 10:48:24) 
illa telefon kullanmak gerekiyor mu? mesela ücretsiz wifi olan yerlerde whatsup'tan arasan yakınlarını filan? gereksiz para bence bir de sonradan başka ücretler yok paket aştınız demesinler?


  • kassiopeia  (12.08.16 10:56:44) 
O 5 GB 50 USD olanı uluslararası konuşmalarda kullanabilmek için 15 USD daha ödeyeceksin. Astarı yüzünden pahalıya gelecek. Sen bi T-Mobile'a git, derdini anlat, onlar sana en uygun tarifeyi söylerler. at&t de olabilir ama onun internetinde Hotspot özelliği yok. Sadece telefonda kullanabiliyorsun.


  • himmet dayi  (12.08.16 11:06:13) 
@himmet dayi

50 dolar verilen şey internet. dakika paketi değil. 15 dolar ek ücretle int'l calling açtırmada kastedilen şey cep tel.den at&t hattı üzerinden aramak. skype değil.
  • 507  (12.08.16 18:24:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.