[]

Sosyal medyada unvan

Daha mezun bile olmadan birçok arkadaşım sosyal medyada isimlerinin başına dr falan yazıyor. Ki mezun olunmussa bile bu yalnızca mesleki bir unvan. Ne alaka yani. Benim için bu çok korkunç bir hal, asla böyle olmak istemem. Çok mu abartiyorum ve anlam yüklüyorum yoksa gerçekten kotu mü, siz ne dusunuyorsunuz bu konuda?




 
yaptıkları lüzumsuz bir şey ama bunu bu kadar kafaya takıyor olmak da normal değil.


  • nrmnm  (12.08.16 05:18:24) 
Korkunç filan geliyor ama biraz geriye çekilip uzaktan bakınca normal bence. Statüsünü belli etmek istiyor insanlar sonuçta. Yani lüzumsuz değil aslında, gösteriş meraklısı bile olsa çok güzel statü gösterebilen bir şey o.


  • Adramelekhh  (12.08.16 05:41:44 ~ 05:42:16) 
büyük eziklik.


  • nigeo  (12.08.16 06:17:12) 
Abartmiyorsun, doğru dusunuyorsun, seni kutlarım ve gözlerinden öperim.

İnsanların doktor, mühendis
... olunca kendilerini bir şey sanmalari beni deli ediyor, bir de bunu herkesin gözüne sokmaya çalışmaları komik başka birşey değil.
  • Apocalypse  (12.08.16 06:21:18) 
Onu yazınca gördükleri ilgi kadar acınası değil aslında durum. Artık iyilik ve samimiyet önemsiz kaldı, ün, ünvan, makam prim yapıyor. Bizimkiler her zaman tapınmayı ve itaat etmeyi seviyor. Okumak cahilliği almıyor, aptallık baki kalıyor. Sevmiyorum insanları


  • hasmetizm 2046  (12.08.16 06:59:48) 
arkadaşların süper itici insanlarmış.


  • naberabi  (12.08.16 08:06:31) 
asdkljslk benim de en yakın arkadaşım böyle maalesef, aslında iyi de kız ama niye öyle oldu ki anlamadık...


  • piremses  (12.08.16 08:46:07) 
Boş beleş tiplermiş.


  • arnold schwarzeneger  (12.08.16 08:47:42) 
Doktor olsam alnima yazdiririm amk doktor lab boru mu


  • brad pitt  (12.08.16 09:07:37) 
Benim arkadaşlarimin rahat yüzde 60 i böyle. Instagram veya twitterda av. / hakim /savcı yazıyorlar .
Ama avukattan cok hakim savcı etiketini kullanan daha çok. Ya da benim gözüme batiyo bilemiyorum.

  • cabiday  (12.08.16 09:17:36) 
sos medyada kendisinden once meslegini yazanlar(profesyonel amacli kullananlar disinda) cok net soliyorum eziktir, looser dir. kendi kisiliginin onune dr/yazar/yonetmen/gazeteci vs yazan adam "benim karakterim 5 para etmedigi icin kendimi meslegimle tanimliyorum" diyen adamdir


  • rentts  (12.08.16 09:25:30) 
ben statü kaygısı taşıyan insanlar olduklarını düşünüyorum. birde olmayan ünvanını yazanlar oluyor mesela, ilkokul terkten adam boğaziçi yazıyor okuduğu okula. çünkü ünvan diğerlerinin sana olan davranış biçimini fazlasıyla etkiliyor. birileri tarafından değerli görünebilmek için yapıyorlar.


  • for day to break  (12.08.16 09:48:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.