[]

ev işinden anlayanlar yardım

şimdi benim 27 yıl sonra banyo temizlemem gerekti. banyomuz fayans, çamaşır suyunu beze döküp siliyor muyuz? nasıl yapılır birisi bilale anlatır gibi anlatır mı lütfen.
iyi akşamlar



 
cif banyo alip fayanslara sikabilirsin eger fayanslarim cizilmesin dersen bulasik bezinin tirtikli olmayan kismi ile, cizilse de olur dersen bir firca yardimi ile ovala sonra su ile temizle.


  • kassiopeia  (12.08.16 00:12:19) 
fırça ile ovala 15-20 dk bekle sonra su ile temizle.


  • 1adam  (12.08.16 00:19:18) 
Eğer mat ve kireçli bir şekilde duruyorlarsa imdadınıza kireç çözücü yetişmeli bunu sıkıyorsunuz 2 dk bekleyip bezle silersenin pırıl pırıl fayanslara kavuşursunuz.

Dİpnot : bu tür kimyasal temizliyicileri başka temizliyici ile karıştırmayın. hem çamaşır suyu hemde kireç sökücüyü aynı anda karıştırırsanız ortama zehirli gaz salar.!!
  • sudo su  (12.08.16 00:19:49) 
çamaşır suyuna hiç gerek yok. ciğerlerini hırpalama boş yere. banyo fayanslarında sabun ve kireç olur.
sulandırılmış elma sirkesiyle sil pırıl pırıl olur. sirke iksini de çözüyor, zararlı bakteri neyim de bırakmaz.

içime sinmez öyle epeyce kirlendi diyorsan cif var krem. güzel temizliyor. bulaşık süngerine cif dök, sil sonra bir kovaya duru su hazırla bir el de temizlik beziyni duru suda yıkata yıkata sil.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (12.08.16 00:23:40 ~ 00:24:20) 
benim bi arkadaşım çamaşır suyu ile tuz ruhunu aynı anda farklı banyo bölgelerinde kullandığı için zehirlenerek hayatını kaybetti. dikkat et güzel kardeşim, gaza gelmeden sakince silve ara sıra hava al.


  • hakim oynayin dedi  (12.08.16 00:28:06) 
ben önce elektrikli süpürgeyle süpürüp sonra da odaları sildiğim suyla siliyorum henüz ölmedim.


  • dedim ben sana  (12.08.16 00:48:33) 
ölümü için inanmayanlara gelsin o zaman. dikkat edin, makarna boğazınıza kaçtığı için bile ölebilirsiniz.

www.facebook.com

twitter.com

www.gtu.edu.tr
  • hakim oynayin dedi  (12.08.16 00:51:39) 
klorak ve tuz ruhu asla ve katta birlikte kullanılmaz. öldürür öldürmezse süründürür. ciğerlerini eline almak istemeyen bu ikiliden uzak durmalı.
tek olarak da kullanmayın, ikisinin de alternatifi çok.
hayır ben gerçekten anlamıyorum, ben bu yaşta bunları biliyorum, uyguluyorum, annemin temizliğini yapayım öyle gördüm demiyorum siz gençler hala ananelerinizin temizlik yöntemlerinde niye ısrar ediyorsunuz, çok şaşırtıcı gerçekten! ortalık çalkalanıyor zehirsiz temizlik diye.. hadi ilgi alanınıza girmedi araştırmadınız, hiç denk gelmiyor musunuz, nedir?

kızmadım, dilim sert gibi oldu belki ama kızmadım, üzülüyorum. çok üzülüyorum, yazık o pembecik ciğerlerinize be yaw.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (12.08.16 01:09:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.