[]

acil! interrail biletimi kaybettim sabah uçağim var!

çok acil bir durumun içerisindeyim. tam yolculuğa çıkacakken interrail biletimi bulamıyorum şu anda ve sabah uçağımız var türkiye'den ayrılıyoruz. bir tur şirketinden basılı olarak almıştık ama herhangi bir yerden çıktısını alarak falan halledebilir miyiz? nolur bilgisi olan acil yardım etsin!!




 
Sabah havalimanindan gidip yeniden bastirirsin biletini. Erken git biraz. Merak etme birsey olmaz. Isim soyisim hersey kayitli. Kimligini goster, bastirirlar yeniden sorun yok.


  • kareem said  (11.08.16 23:26:48) 
Bilet internet üzerinden alınmadı, tur şirketinden alındı. Tekrar bastırabilir miyiz?Nasıl yapacağız bu işi? Şu an bayağı panik halindeyiz kusura bakmayın, tam olarak emin olmaya çalışıyorum.


  • it oynamis yonca masarasi  (11.08.16 23:32:36) 
Tur sirketi uzerinden alinsa dahi onlar da kendi sistemleri uzerinden ilgili havayolu firmasinin sistemine isliyorlar. Elbette tekrar bastirabilirsin. Iyice emin olmak istiyorsan havayolu sirketini ara. Ayni seyi soyleyeceklerdir.


  • kareem said  (11.08.16 23:35:48) 
3 kez interrail yaptım. kendimi kaybetmeyi göze aldım ama interrail biletimin başına bir şey gelmemesine özen gösterdim. çünkü (birini almanyadan birini tcdd den birini de tur şirketinden almıştım) üçünde de biletinizi kaybetmeyiniz, elektronik sistem yok denmişti bana. siz kesin bilgi için facebooktaki interrail türkiye grubuna sorun. umarım bir şekilde bulur veya bastırırsınız


  • dog day afternoon  (11.08.16 23:36:44) 
Maalesef ki çıktı vs olmuyor, kaybettiysen kötü.


  • 6 yasimdan beri metal dinliyorum  (11.08.16 23:46:08) 
yapmayın ya! biletin seri numarası vs. gibi bir şeyden de mi hallolmaz acaba?


  • it oynamis yonca masarasi  (11.08.16 23:50:26) 
kareem said uçak biletiyle karıştırıyor. Interrail bileti öyle bir şey değil, tur şirketine acil ulaşın ulaşabilirseniz, tekrar basabilseler bile oraya gidip elden almanız gerekecek çok büyük ihtimalle, diğer türlü zaten iptal. Uçağa binip gidilen ülkede tekrar bilet alabilirsiniz belki ya da uçağa binmeyip iptal edeceksiniz (en kötü olasılıklar)


  • rodriguez2  (11.08.16 23:53:02) 
www.interrail.eu

If you lose your Interrail pass or if it gets stolen, you cannot get a new copy. This means you need to buy replacement train tickets to continue your travel. If you buy Pass Loss & Theft Cover at the time of ordering your pass with Interrail.eu, these extra travel costs are covered up to the remaining value of your pass.
  • rodriguez2  (12.08.16 00:02:18) 
Sakince, panik yapmadan bir kere daha koyabileceğin ve koymaya ihtimal vermediğin her yeri ara. Diğer belgelerini teker teker elden geçir. Yapışabileceği, karışabileceği kağıtları ekstra ihtimamla tara. Sen bitirdikten sonra başka biri arasın.


  • shadowcat  (12.08.16 00:14:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.