[]

en makul suv için yardım.

2 ay sonra araba alıcam ve aslında soru çok basit. kullanmışlığınız, test etmişliğiniz varsa bana şu modellerden hangisini tavsiye edersiniz? parasal olarak değil çünkü bu modeller üç aşağı beş yukarı aynı fiyattalar. ha peşin söyleyeyim full artı full biraz zor alırım çünkü fiyat çok artıyor. hani basic pakette en dolusu sanırım önemli. birde yakıt konusu çok dert değil, tr de yaşamıyorum. şehir içi kullanıcam yüzde 99. şimdilik iki kişilik bir aileyiz. modelleri hep 2016 olarak düşünün.

- kia sportage (2.0 mı 2.4 mü o da sorun)
- hyundai tuscon (aynı sorun. 2.0 ve 2.4)
- mazda cx 5 (bunu çok övdükleri için ekledim. ama servisi her yerde dert sanırım)
- honda crv

aslında benim gönlümde araba fuarında gördüğüm jeep cherokee ve gmc terrain'de kalmıştı ancak bir aydır inceliyorum fiyat performansta kia'yı kimse geçemedi. gerek satıştaki temel özellikler gerek satış sonrası verdiği garantiler.

yaz tatili ve ameliyat dolayısıyla evdeyim bir aydır. biraz cip muhabbeti yapmak istiyorum aslında. yabancı kaynak falan olursa da olur. ben okurum.

final not: aslında gidip ikinci el ford mustang alacaktım ammmaaaaa... daha o kadar iyi şoför değilim. kendime güvenemedim eşimde sakin ol dedi. ayrıca arada misafir falan gelir ben neresine bindireyim mustang'a kayınvalideyi kayınpederi XD

 
2 ay sonra belki yeni peugeot 3008 gelmiş olur.

web sitesinden bir inceleyin derim. şanzıman ve motoru 308'den biliyoruz zaten harika da karoseri de çok iyi görünüyor.
  • maxc  (11.08.16 18:34:43) 
Biraz daha bekle seat ateca al acil değilse.


  • quas  (11.08.16 18:47:14) 
pejo 3008 fiyat olarak bu klasmanda düşünülmüyor sanırım. daha çok aslında paralarına kıyamadığım cherokee klasmanında. yani aşağı yukarı 10-15 bin daha pahalı.


  • herospower  (11.08.16 18:50:45) 
seat ateca ya da skoda kodiaq
güzel olacak bence.

  • sutlu nescafe  (11.08.16 18:51:31) 
seat, skoda ve pejo genel anlamda benim bu saydığım markalardan çok aşağıda satış sonrası teknik servis ve satışta garanti desteği sunuyorlar. bu yüzden aslında bu markalara yönelmiştim.


  • herospower  (11.08.16 18:55:16) 
Sen o kadar para veripte ne yapacaksın. dacia sandero stepway sıfır al geç. jip değil ama jip gibi. Yok ben illa jip istiyorum diyorsan. 2000-2002 land rover al. fakaaat; ikinci el risktir haaa unutma. sanayiye gidersen bol bol küfür edersin.

edit: honda crv al.
  • komando kani var bende  (11.08.16 19:02:22 ~ 20:12:25) 
hocam dedim ya türkiye de yaşamıyorum. sıfır almam lazım adamlar 5 yıla varan garanti veriyorlar. tr de olsam ben bu arabaları alamam. bu yazdıklarımdan birini kullanan çıkmaması da enteresanmış. :D

edit: kia sportage 2016 2.0 benzinli otomatik 155 beygir temel paket 60.000 lira civarı.
  • herospower  (11.08.16 19:11:41 ~ 19:18:52) 
diğerlerine kıyasla fiyat olarak ne durumda bilmiyorum ama bi forester'ı da incele bence. ciddi anlamda 4çeker mevzu subaru'da var o klasman suv'lar içinde.


  • yuto  (11.08.16 20:01:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.