[]

San Francisco

Naptım ettim biletimi aldım sonunda :) ama şimdi de diğer sorunlar baş gösterdi en önemlisi de barınma. Orada bir arkadaşım var bana kiralık oda bakıyor fakat en ucuz bulabildiği 1400 dolares civarında ki bu beni orada batırır gibi gözüküyor. Siz duyuruculardan bir kez daha yardım istiyorum. San francisco da kiralık oda için nerelere bakayım, kimlerle konuşayım bana yardım edin. Ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim.




 
bakmadıysan craigslist'e bak bi. orada uygun bir şeyler bulabilirsin


  • naberabi  (11.08.16 17:19:47) 
Amac ne? Usa hostel guzel orda kal. Yeri de guzel.


  • bir ileti paylastim  (11.08.16 18:19:06) 
Hostel olmaz malesef belki idareten kalırım. 1 yıllığına gidiyorum oda bulmam lazım. Craiglist ten de kimse maillere dönüş yapmıyor malesef.


  • Alichoo  (11.08.16 19:23:54) 
airbnb'den 1 aylığına bir yer bak. gidince ev sahibiyle ilişkini geliştir airbnb'yi aradan çıkarıp fiyatı düşür.


  • mr.goodcat  (11.08.16 20:24:48) 
araba alıp şehirdışında ucuza kaldığın bir yerden seyahat etmek bir çözüm olabilir.


  • sttc  (11.08.16 23:13:31) 
San francisko'da toplu taşıma bir çok Amerikan şehrine göre iyi, merkezde arabalı olmak ise zulm. Ama metro güzergahına bakıp o şekilde uygun ev bulabilirsin. Bir de amerikanın en pahalı ya birinci ya ikinci şehri. Ucuz sınırını yüksek tut:(


  • bir ileti paylastim  (11.08.16 23:17:32) 
Arkadaşım orada kalıyor
bi sorayim sana dönerim.
Ne zaman gidiyorsun ve orada nereye yakın olman gerekir?
  • etna  (12.08.16 11:21:03) 
18 inde gideceğim mission street te çalışacağım. Valla buraya yakın, uzak heryer olur yeter ki götümüzü kesmesinler.


  • Alichoo  (12.08.16 12:16:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.