[]

Eli hafif bir diş hekimi önerir misiniz?

o koltuktan çok korkuyorum yıllardır erteliyorum ve artık dayanılamayacak seviyeye geldim. dolgu,kanal tedavisi,çekme çok iş var sanırım. eli hafif mümkünse iğne kullanmadan tedavimi yapabilecek bir doktor önerir misiniz?

yer:istanbul


 
bu kadar çok tedavi gerekiyorsa, malesef iğne kullanmak zorundadır gibime geliyo. belki iğneyi batırırken ağrıtmaması için o bölgeyi uyuşturan sıvılardan kullanılabilir.


  • interview with the vampire  (11.08.16 12:49:02 ~ 12:50:49) 
Kendisi dişçimdi, şimdi arkadaşım oldu. Cidden. Korkularla gittiğim o mekandan ayrıldıktan kısa bir süre sonra arkadaş olduk. Önerebilirim Anadolu yakası istersen. Hatta yanına bile gelebilirim. Aynı psikolojik süreçlerden geçtiğim için :)


  • dessy  (11.08.16 12:49:53) 
ben sırf o korku yüzünden istanbul'dan eskişehir'e gidip kendi hekimimde tedavi oluyordum ama sözlükte diş hekimi bir yazarla tanıştıktan sonra ona gider oldum. yeri bakırköy'de. hem eli çok hafif iğneyi bile hissetmiyorsun hem de sözlükten gelenlere özel indirim yapıyor. ayrıca çok sevecen biri, sohbet ederken tedavi bitmiş oluyor.

canım benim ya özledim şimdi şapşiği.

ilgilenirsen iletişim bilgilerini yazarım.
  • tolga asp  (11.08.16 12:59:02) 
ben de aynı duyguları paylaşıyorum seninle.
Merter'de önerebileceğim bir dişçim var.
İlgilenirsen ben de iletişim bilgilerini verebilirim.
  • duyond  (11.08.16 13:09:45) 
Annem var direkt. Kiziltoprak'ta yeri.

Su ana kadar dis hekimi kizi oldugum icin pek bir isim dusmedi ama dustugunde de hicbir sikinti cekmedim :D
  • kuehles blondes  (11.08.16 13:22:42) 
10 küsür tane dolguyu iğnesiz yaptırdım. Mobilde olduğumdan bulamıyorum, cevap verdiğim eski duyurulardan birinde adresini yazmıştım. İstanbul fatihte. Ararsanız bulursunuz sanırım. Geçmiş olsun


  • yemrem  (11.08.16 13:59:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.