(3)
Formasyon dersinden kalma
Ben bu sene formasyon almaktayım, kalacağım falan yok, daha sınavlar yeni başladı da merak ediyorum, formasyon derslerinden düşük puanlar alsak ve bizim okulun geçme notu olan 65 den yüksek olmasa bu puanların ortalaması, kalsak yani, ne oluyor? Seneye bir daha mı alıyoruz formasyon, derslere yine m
Ben bu sene formasyon almaktayım, kalacağım falan yok, daha sınavlar yeni başladı da merak ediyorum, formasyon derslerinden düşük puanlar alsak ve bizim okulun geçme notu olan 65 den yüksek olmasa bu puanların ortalaması, kalsak yani, ne oluyor? Seneye bir daha mı alıyoruz formasyon, derslere yine mi gireceğiz, parayı bir daha mı ödeyeceğiz, yoksa sadece sınavlara mı gireceğiz eğer sadece sınavlara gireceksek de para ödeyecek miyiz? Bilen, daha önce alan, tecrübeli olan varsa cevaplarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
0
ders başına para ödeniyo diye biliyorum ama genelde formasyon derslerinden kalmak çok zordur hoca da ugrasmak istemez cünkü.bi de ders devamlılığı yok diye biliyorum sadece dersin ücretini ödeyip sınavlarına girersiniz. ayrıca her üniversitenin uygulaması aynı şekilde değil.
0
Haklısınız, ben Hacettepe'de okuyorum, ve giren hocalardan ciddi bir şekilde yoklama alanlar var, hatta herkes alıyor da 1 tanesi pek sallamıyor, 5 kişilik sınıftan 50 kişilik imza çıkabiliyor ve adam birşey demiyor. Bunun da yanında, hocaların hepsi dersleri çok ciddi işliyor ve gözümüzü korkuttular, demem o ki bırakabileceklerinden korkuyoruz, bu zamana kadar formasyondan kalmış olanı duymadım ben ama formasyon almış çok kişi de tanımıyorum. Bir korkudur sardı.
0
i.ü
formasyon yüzünden okulu uzatanlar varmış birkaç sene öncesinde. edebiyat fakültesinde durum ciddi.
0