[]

Konut kredisi faiz indirimi

Bu inen faizler evlere hemen yansır mı?
120 bin civarı evler faiz indi diye 130 140 a çıkarırlar mı hemen? Daha düşer mi faizler su an ziraat 10 yıllık 0.95 sanırım?



 
çok fazla yükselmez.

çünkü şöyle bir durum var. Bu krediler ekspertiz raporlarına göre verilecek. Ekspertiz raporlarında da anlık fiyat yükselmeleri daire değerine yansıtılmaz. yani satıcılar yükseltse bile istedikleri fiyatlardan satamazlar.
  • teritori  (11.08.16 11:10:19) 
Talep artacagi için fiyatlarin yukselise gececegini dusunuyorum Ben.


  • solenkol  (11.08.16 11:31:53) 
Fiyatların yeni faiz oranlarına göre şekillenmesi biraz süre alacaktır. Alıcı buldukça artacak yani.


  • zombi  (11.08.16 16:28:02) 
işin teorisine göre fiyatlar kesinlikle artacaktır.


  • turkuaz  (11.08.16 17:00:39) 
kesinlikle artacaktır. imkanınız varsa hemen alın.


  • hakim oynayin dedi  (11.08.16 17:03:47) 
tekrar söylüyorum, çok küçük bir artış olur.
abartırlarsa yarrağımın kafasını satarlar.

  • teritori  (12.08.16 08:36:27) 
neye göre küçük artış olur.Daha şimdiden birkaç projede kontrol ettim.Eskiden lste fiyatını söyleyip daha pazarlık yapmadan size şu olur diye %10 indirim yaparlardı anında.Şu an direk liste fiyatını dayıyorlar pazarlıksız.


  • turkuaz  (12.08.16 11:27:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.