[]

chevrolet cruze 2.0 dizel alınır mı?

merhabalar,

bilindiği gibi chevrolet türkiye pazarından çekildi. bu arabalar hala alınır mı? hatta direkt link vereyim, bu araba alınır mı?

www.sahibinden.com


teşekkürler şimdiden.

 
bu arabaya yakıt yetiştiremezsin. hem 2000 motor hem otomatik hem de chevrolet.


  • tantunisultansüleyman  (11.08.16 08:01:21) 
2000 motor herhangi bir arabayı almak son sahibi olmak için gayet yeterli bir neden. üstüne chevrolet olunca pişmanlığın katlanır.


  • kumulatifvergimatrahi  (11.08.16 08:07:50) 
"ouu 2000 motorsa cebini yakar!?!!111" —bunu söylemek cahilliktir.

yahu, bir çok örneği var ki motor kasaya küçük geldiğinde daha çok yakabilir. en son aklıma kalan örnek birkaç sene öncesinin audi A4'üdür. 1.8 motorlu model, 1.6 motorlu modelden daha az yakıyordu. fabrika verisi de bu şekilde, gerçek kullanımda da bu şekilde.

bu aracın huyunu suyunu bilmiyorum lakin büyük motorlu araçlar genelde daha az zorlandıkları için daha uzun ömürlü oluyorlar. bu konuda bir örnek vw grubundan geliyor: amerika'da satılan 2.0 motorlu jettalar avrupa'daki 1.4 motorlu olanlara göre kat kat daha uzun ömürlüdür.

aracın üzerindeki motoru kim üretmiş, başka hangi modellerde kullanılmış bakmak lazım. tahminim captiva'larda kullanılan motor olsa gerek. captiva da epeyce satıldığından, kullanıcı yorumlarını bulmanız zor olmaz.

chevrolet uzun zaman opel ile aynı grupta olduğundan ve türkiye'de opel bayilerince temsil edildiğinden muhtemelen opel servisleri de konu hakkında tecrübelidir.

aracın kendisi de hırpalanmamış ve iyi durumdaysa neden olmasın.
  • fever  (11.08.16 08:22:20) 
ilk iki ezber cevabı boş vermeni öneririm.
türkiye'den çekilmiş bir başka markanın aracına sahibim.
Bir çok markadan daha fazla servis noktası var. Chervrolet de kötü bir marka değil.
alınabilir.
  • theli  (11.08.16 08:48:43) 
yakıtından öte hantal bir araba, çekiş sorunu 2.0 motorda da var diyorlar. yakıt konusunda cimri olmadığı söyleniyor ayrıca, hacminden bağımsız tüketim değerleri vasat. ben çıktığında çok beğenmiştim alma niyetim vardı ama kimse sorsam alma dedi, ben de caydım. bunlar haricinde fever ve theli +1.


  • baba jo  (11.08.16 09:06:34) 
km si yasına gore baya fazla degil mi? birazda sen sursen 200000 i gececek.
ben mtv si cok gelir ona takıldım biraz .

  • bnmzz  (11.08.16 09:09:45) 
Bu arabalar J kasa Opel Astra'yla aynı platformu kullanıyor. Opel Astra hem daha kaliteli hem de performans konusunda daha tatmin eder.


  • tiksinmedenuyanmak  (11.08.16 09:46:49) 
abi ben bu arabaya bir ara çok niyetlenmiştim. ön konsolu aşırı hoşuma gidiyor. çok araştırdım almaktan vazgeçtim anladım ki ikinci eli zayıf bir araba. kısaca hantal ve çok yaktığı hususunda herkes hemfikir sanırım. Chervrolet tr'den çekilince tuz biber oldu hala da ne zaman görsem durup bakıyorum inceliyorum.


  • gone with the sin  (11.08.16 10:40:22) 
bu arabayı bir tek km'sinden öte almam. not olarak söylemek gerekirse bir zamanlar çakal al-satçısı olarak satılmayan araba yok merak etmeyin. hem de öyle dev zararlar falan sözkonusu değil.


  • prompter  (11.08.16 10:52:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.