[]

üniversite kütüphanesinde görevli olan var mı

üniversiteye başlayacağım, üniversiteler öğrencilerin kütüphanede görevlendirilmesine izin verip üstüne para da veriyor diye biliyorum. şimdi nereye söylemeliyim bu isteğimi? bir de kütüphanede görevli olanlar varsa, kaç gün ve günde kaç saat durduklarını yazabilirler mi?




 
Öğrencilere izin verip üstüne de para vermezler; part time öğrenci işçi çalıştırıp, maaş öderler :)
Personel alımları personel dairesi tarafından yapılsa da okuldan okula uygulamada fark olabilir; kayıt için gittiğinizde öğrenci işlerinden bu konuda daha net bilgi alabilirsiniz.
Bilgileri yoksa rektörlük personel dairesine basvurunuz.
  • balik kraker  (11.08.16 01:23:14) 
öğrenci işleri bu konuda sana en iyi bilgiyi verecektir. genelde kısmı zamanlı çalışma formu doldurup öğrenci işlerine teslim ediyosun onlarda belirli kriterlere göre seçim yapıyo, kütüphane arşiv gibi yerlerde görevlendiriyolar ücretide makul oluyo 300-400 civarı


  • yokky  (11.08.16 01:26:32) 
ege'de oluyor o dediğin; yemekhanede, kütüphanenin birimlerinde mesela sesli kitap kayıt stüdyosu var, kitap alım kısmı, saatlik ücretiyle bilgisayar kiraladığın kısım, oralarda öğrenci çalıştırıyolar, birimin amirine bağlı olarak değişiyo mudur emin değilim ama ders saatlerine sınav dönemlerine göre ayarlamalar da yapıyolardı tanıdığım orada çalışanlardan birine. yemekhane yazmıştım ama o sadece bir duyumdu ondan emin değilim.


  • dafaisss  (11.08.16 01:53:45) 
yıl içerisinde web sayfalarında kısmi zamanlı öğrenci işçi şeklinde alımlar ile ilgili ilanlar olur. web sayfasını sürekli takip etmeni tavsiye ederim (başka ilanlar/duyurular hakkında da bilgi sahibi olabilmen için de). ayrıca ek bilgi olarak sadece kütüphane değil, üniversitesine göre başka merkezlerinde de öğrenci işçi olarak çalışabilirsin. son olarak kütüphaneye gidip yetkili biriyle de görüşebilirsin. alım yapacaklar mı, yapacaklarsa ne zaman vs. Bir de muhtemelen hocalardan referans mektubu getirmeni isteyebilirler.

mesela şurada eski tarihli bir ilan var:
anadolu.edu.tr
  • puc  (11.08.16 09:35:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.